Pieni työpiste

työpiste olohuone

Kun keväällä käänsin meidän olohuoneen ympäri, purin samalla ison työpöydän pois ikkunan edestä. Sen jälkeen läppäri onkin seilannut vähän siellä täällä, kunnes jokin aika sitten parkkeerasin koneen hiukan pysyvämmin olohuoneen nurkkaan. Oli mietiskellyt hetken jotain seinähyllyratkaisua konetta varten, kunnes huomasin omistavani juuri sopivan pienen työpöydän jo valmiiksi, ja siirsin tuon valkoisen sivupöydän takaisin sen edelliselle paikalle. Pöydälle mahtuu juuri ja juuri kaikki mitä tarvitaan, kone, hiiri ja muistiinpanovälineet. Pääasiassa kun työskentely tapahtuu tietokoneella, näin pienissä neliöissä on turha käyttää tilaa suurempaan työpöytään.

työpiste3työpiste olohuoneessa

Sivupöytä on ostettu Ellokselta aikanaan, jo tätä edeltävään kotiin ja tällaista pöytää en ole missään nähnyt myytävän sen jälkeen. Harmi sinänsä, sillä tämän pöydän ostopaikkaa kysellään varmaan kaikista eniten meidän huonekaluista. Joten saa vinkata, jos tiedätte jonkun samantyylisen pöydän, mielelläni jakaisin tietoa muillekin! Pöydän alla on Clasulta ostetut säilytyslaatikot säilömässä kaikkea tarpeellista sekä yksi erittäin oleellinen boxi, johtojemma! Ilman johtojemmaa tämä nurkkaus olisi kaaos johtoineen, mutta laatikon sisällä menee jatkojohtoon klipsivalaisin, tabletin laturi ja tietokoneen piuhakin. Laatikot vie toki tilaa, mutta kyllä tässä istuskelemaan kivasti mahtuu. Tuoli on äidiltä pitkäaikaislainassa. Yhdessä kunnostamastamme tuoliparista riittää yksi kummallekin!

Pieni työpiste olohuoneeseen työpiste seinähyllyTalohylly

Pitkästä aikaa perjantai tuntuu ihan perjantaille, kun on koulut ja työt täydessä vauhdissa! Ei yhtään hassumpi tunne. Eilinen bloggari-kirppis Espoossa oli jälleen menestys, ja hienoa että niin moni lukija tuli paikalle ja ostoksille! Kirppistelyä jatketaan sunnuntainakin, sillä pidämme taloyhtiössä silloin pihakirppiksen. Viikonlopun ohjelmassa on myös salitreeniä, lenkkeilyä, futismatsia ja leipomista. Tekemistä siis riittää! //Huippukivaa viikonloppua teille kaikille!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Sisko sanoo

  Söpö työpiste! 🙂 pöytä on kiva, juuri sopiva tuohon tarkoitukseen. Hauska kun usein kotoa saattaakin löytyä tarvisemansa asia, tavaroita ja huonekaluja hiukan vaihtamalla paikkaa. Meilläkin on elämä siistynyt ulkoa pikku hiljaa sisälle 🙂 ja makuuhuoneiden parvet, kaiteet sinne valmistuvat pian. Mukava muuten laittaa kotia kesän jälkeen kun edessä pitkä talviaika. Mukavaa viikonloppua teillekin! Meilläkin on kiva vkl tiedossa, päästään kahdestaan omatoimiselle liikuntalomalle, luxusta! Vieläpä täysihoidolla 🙂 ennen sitä lasten kanssa hippokisoihin, heille niin tärkeä!

  • 1.1

   sanoo

   Tämä on kyllä varsin passeli pieni työpöytä! 🙂 Mielumminhan sitä käyttäisi aina kotoa jo löytyviä juttuja ja muokkailee niitä sopivaksi, mitä ostaisi aina uutta!
   Täälläkin kovasti on siirretty ajatuksia sisälle, aika äkkiä kesäkelit häipyi!
   Liikuntaloma kahdestaan kuulostaa aivan ihanalle!! Pitäisi itsellekin järjestää, ihan omatoiminen sopisi meillekin. Täytyypä alkaa suunnitella. 🙂 Toivottavasti teillä oli kivaa!

 2. 4

  sanoo

  Kaunis ja viihtyisä työpiste, tuossa on varmasti juuri sopivasti tilaa! Kiva tuo talosomiste myös. 🙂

  Aurinkoista viikonloppua!

 3. 5

  sanoo

  Upea työpiste! Tuo on tosiaan ihan parasta, jos kotoa löytyy jokin kiva tavara/huonekalu jo valmiiksi. Kierrättämällä jo omistamiaan tavaroita paikasta ja käyttötarkoituksesta toiseen saa vaihtelua, ja onhan se halvempaa ja ekologisempaakin kuin uuden ostaminen.

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos Mirka! Kyllä monikin tavara tosiaan toimii useammassa paikassa ja käytössä. Mukavahan se on onnistua olemassa olevia kalusteita kierrättää tai muokata, mitä aina ostaa uutta! 🙂

 4. 7

  sanoo

  Onpa kyllä kivan näköinen työpiste! Ihania yksityiskohtia tavaroista. Mistä tuollainen valaisin on?

 5. 8

  Korukopan Eija sanoo

  Kiva ja näppärän kompakti työpiste! Muhittelen omankin työpisteeni päivittämistä, mutta parhaat ideat odotuttavat vielä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *