Pieni muutos, iso ero

keskijakaus

Tiedättekös kuinka suuren eron voi tehdä parilla senttimetrillä hiusten muotoilussa? Kyseessä on parin sentin verran siirretty jakaus, joka on ollut edellisellä paikallaan ainakin kymmenen vuotta!! Voitteko kuvitella, että koko tuon ajan jakaus on pysytellyt pienesti oikealla sivulla, taakse keskelle suoristuen. Nyt otin kamman käteen ja siirsin jakauksen niin keskelle kuin osasin ja hämmästelin muutosta. Ilme on aika erilainen, omiin silmiin ainakin. Ehkä oli jo aikakin kokeilla jotain. Muuten hiusten suhteen muutokset on ollut aikuisiällä aivan minimalistisia, lukuunottamatta viime syksynä tapahtunutta 15 sentin lyhennystä ja silloin tällöin laitettuja muutamia vaaleampia raitoja. Onneksi vajaassa vuodessa pituutta on tullut lisää, sillä pitkässä tukassa minä selvästi viihdyn parhaiten. Minulla on muutenkin ollut aina hiukan sellainen hiukset on naisen kruunu -ajatusmaailma. Olen ollut ylipäätään aika tyytyväinen hiuksiini lähes aina! Mukava huomata että sellaisiakin asioita itsestäni löytyy.

Olen todella iloisena lueskellut teidän kommenttejanne Millainen on hyvä blogi? -postaukseen. Sieltä löytyy niin hienoa pohdintaa, että haluan ihan ajan kanssa vastata jokaiselle, joten pahoitelen, että vastaamisessa nyt kestää.

//Iloista illanjatkoa, ystävät! Täällä meillä käy yhtäkkisen syksyn saapumisen myötä sellainen vinkka lattianrajassa, että minä nostan jalat sohvalle viltin alle ja otan kunnon syysfiilistelyillan, kunhan tuo katras rauhoittuu ja yläkerta hiljenee. Siihenhän perinteisesti kuuluu viltin lisäksi kynttilät ja tee, mutta minä taidan vielä juoda kupin kahvia!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hih, mä koklasin itsellä ihan samaa pari kuukautta sitten – en ymmärrä miten sitä onkin niin jumittunut lievään sivujakaukseen (joka mullakin oli jämähtänyt ihan yhtä pitkäksi aikaa samaan paikkaan) tajuamatta kokeilla tuota pientä muutosta! Havahduin kanssa siihen, että valtava ero pikkujutulla ja keskijakaus toimikin ihan tosi hyvin 🙂

  Ja siis pakko vielä sanoa, että mikä kuva! Näytät upealta!! <3

  • 1.1

   sanoo

   Jotenkin sitä katsoo itseään liian läheltä ja ei tajua tuollaisia juttuja. Mutta onneksi keksittiin tällainen pieni, iso muutos. 😀
   Ja kiitos!! Tyttären ottamat kuvat onnistui aika kivasti kyllä. 😀

  • 3.1

   sanoo

   Kyllä vain! Ja tosiaan, ihan varmasi ajankohtaisempi, sillä aiempi jakaus oli peräisin jostain edellisen vuosikymmenen alkupuolelta! 😀 Ehkä oli jo aikakin päivittää. 😉

  • 4.1

   sanoo

   Heh! Hevarivaikutelma syntyy kyllä minullakin, jos antaa hiusten liiskautua päätä myöten. Mutta kun hiukan kohottaa tyviä ja pöyhii hiuksia vähän muhkeammaksi, alkaa näyttää paremmalle. 😀

 2. 5

  sanoo

  Hei, kokeilin samaa tänä kesänä ja tykkäsin! Tuli jopa pidettyä hiuksia auki eikä vedettyä niitä ponnarille tai nutturalle. Sulle sopii tosi hyvin tuo keskijakaus ja kaunis väri on myös hiuksissa (oliko siinä raitoja nyt?)!
  Mulla on yks ystävä, jolla on sivujakaus aika reilusti oikealla, hiukset vähän silmien päälle valahtaen. Sille se sopii tosi hyvin ja kun yritän itselle, se näyttää hassulta. Mulla on vähän kihara tukka niin se ei asetukaan tottelevaisesti paikoilleen.
  Aina se on voittoisa tunne kun löytää itselle sopivan imartelevan kampauksen!

  • 5.1

   sanoo

   Juu, tykkään kyllä muutenkin pitää hiuksia auki, mutta nyt varsinkin! Väri on pohjalla oma, mutta päällä on vaaleita raitoja.
   Mä olen myös kokeillut joskus erilaisia sivujakaustyylejä, mutta jotenkin en ole saanut mitään istumaan. Se aiempi jakaus, hiukan sivulla on kyllä ollut oikein kotoisa ja ilmeisesti minulle sopiva, mutta nyt tää keskijakaus tuntuu kovin freesille! 🙂 Vaihtelu virkistää!

 3. 6

  sanoo

  Täälläkin ollaan kokeiltu samaa juttua ja tuntuu, että peilistä katsoo aivan eri nainen 🙂 Kyllä vain pienillä muutoksilla voi jo saada ihmeen paljon aikaan.
  Tuo jakaus sopii sinulle kyllä tosi hyvin.

 4. 7

  Sisko sanoo

  Kivat hiukset! Muistankin sinut aina pitkissä hiuksissa, lapsuudesta asti 🙂 itsekin olen huomannut viihtyväni parhaiten pitkissä hiuksissa, joskus olen kyllä repäissyt ja leikannut pitkistä aivan lyhyet. Viihdyin yllättävän hyvin niissäkin. Olen aina sanonutkin, että hiukset kasvaa nopeaa ja siinä ne vahvistuu kun välillä leikkaa reilummin.

  • 7.1

   sanoo

   Lapsena minulla oli aina aika pitkät hiukset, mutta teininä repäisin ja leikkautin silloin pitkälle selkään yltävät hiukset ihan lyhyiksi, taisi olla pisimmät silloin viitisen senttiä. Se oli aika hurja muutos ja pitkän aikaa kesti kasvatella niitä takaisin. Sen jälkeen olen tiennyt, että pitkä tukka on mua varten. 😀 Mutta pitäisi silti lyhentää tiiviisti, jotta latvat pysyisi hyväkuntoisena ja hiukset vahvana!

 5. 8

  @nne sanoo

  Mulla oli vuosia pitkät hiukset, mutta sitten kyllästyin. Mulla kun on paksut ja sen laatuiset hiukset että ilman käsittelyä en voinut pitää auki ja siihen käsittelyyn olisi aamuisinkin mennyt ihan liikaa aikaa, joten ponnari päähän ja menoja. Sit tuli mitta täyteen ja hiukset lyheni radikaalisti. Vielä kahtena seuraavana kampaajakäynnillä lyheni lisää 🙂 Nyt oon tyytyväinen lyhyissä hiuksissa ja on paljon nuorekkaampi ja freshimpi (onko tuo sana? :D) olo 🙂 Pääasia on että viihtyy ja on oman oloiset hiukset. Mä kampaajallekin oon sanonut että aikasemmin mun hiukset ja se miltä musta tuntuu niin ei ole ollut balanssissa ollenkaan, nyt on! 🙂 Ihan kun olis eri ihminen!

  • 8.1

   sanoo

   Se on kyllä hienoa, kun löytää itselle sopivan tyylin, vaikkapa hiuksiin! Vaikuttaa niin paljon itsensä kanssa viihtymiseen ja siihen miltä tuntuu kun katsoo peilistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *