Pieni mutta kaunis

huoneETTrum

Sitä tämä puoti todella on! HUONEettRUM Kirkkonummen vanhassa asemarakennuksessa on mahdottoman pikkuruinen, mutta kätkee sisäänsä vaikka mitä ihanaa. Puodissa käydessä on kuin aarretta etsimässä, sillä sieltä löytää aina jotain uutta ja mielenkiintoista. HUONEettRUMissa on paljon esillä taidetta, taide-esineitä sekä tuotteita ei niin yleisiltä merkeiltä. Perinteistä sisustusliikkeiden tavaraa on hyvin vähän, vaan myyntiin on valittu tuotteita persoonallisemmalla otteella ja paljon paikallisten taiteilijoiden ja käsityöläisten tuotteita. Puoti on kolmen taiteilijan yritys. Johanna Vireahon Jovia -koruista olen ihastunut kaikkiin näihin kuparisiin ihanuuksiin. Johanna teki yhden korun kummitytölleni joululahjaksi ja luulenpa, että näitä tulee hyödynnettyä muulloinkin lahjaideoina. Maisa Martikaisen kauniit maalaukset koristavat puodin seiniä. Nyt kuvia ottaessani suurin osa teoksista oli muualla esillä, mutta muutama taulu oli puodillakin. Kolmantena puotia pitää Rautaharakka Eeva Tarkio, joka vääntää rautalangasta vaikka mitä.

huoneETTrum3huoneETTrum2

Suurin ihastus tällä visiitillä puodille minulle oli Ritva Salmen keraamiset, herkät enkelit ja enkelikortit taidegrafiikkaa. Yhden enkelikortin ostin jo, mutta toisen taidan vielä kehystää tauluksi seinälle

huoneETTrum5

Seuraava vierailu johonkin paikalliseen liikkeeseen jääkin sitten ensi vuoden puolelle, sillä päivät ennen joulua käy todellakin vähiin! Ihan tuota pikaa me suunnataan joulun viettoon pohjoisemmaksi, jossa kuulema valkoinen maa odottelee jo. Sitä ennen on vielä yksi jouluinen viikonloppu kotosalla, hiukan joululahjahankintoja (ainoastaan Heikin joululahjan kanssa on kestänyt näin pitkään…) ja yksi lyhyt työpäiväkin! Tänään voisi kuitenkin olla sopiva sauma leipoa kerran piparkakkujakin, sillä tuskin joulu tulee ilman vähintään yhtä palanutta piparipellillistä! //Iloista lauantaita ja jouluvalmisteluja!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *