Pienet ilot

Tässä maanantaissa on ollut paljon ilonaiheita. Ei lainkaan ankea perusmaanantai, pelkästään iloinen päivä, josta löytyy monta positiivista puolta. Liekö kesä asialla, sillä läpimäräksi kastellut kaatosadekaan ei ärsyttänyt. Tänään minua on erityisesti ilahduttanut nämä.

ilo Ensimmäiset onnea uuteen kotiin -kukat. Remontin keskelläkin kukkakimppu piristää.

ilo1Uudistettu pyykkiteline, jossa kelpaa kuivatella pyykkejä. Tuulessa lepattavat lakanat on parasta ja se tuoksu, joka lakanoihin jää. Ah!

ilo5Kellarin käytävä, josta alkaa muotoutua suorastaan kaunis. Eikä vähiten noiden tänään löytämieni vetimien ansiosta.

ilo2Sateen jälkeen tuleva poutasää, joka tuoksuu syreenille, ja jossa on ihana käydä iltalenkillä.

ilo4Oman pihan valtava tammi, jonka lehtien lävitse valo siivilöityy kauniisti.

ilo6Alapihan kaunokaiset.

ilo3

Utelias orava, jota on kiva seurata olohuoneen isoista ikkunoista.

Millaisia ilonaiheita sinulla on ollut tänään?

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Meidänkin pihassa on kaksi valtavaa tammea ja ovat kyllä niin ihania vaikkakin roskaavat aika paljon…. Syksyllä on niin kiva kerätä tammenterhoja ; )

 2. 2

  Ansku sanoo

  Ihana piha teillä, ja mikä ilo voikaan olla kaikista pienistä jutuista sisällä ja pihalla uudessa kodissa! Itse olen alkanut kaivata vanhan talon rauhallista tunnelmaa, kauniita tapetteja ja seinäkellon raksutusta – tunnelmaa lapsuuden mummolasta.
  Päivän paras ilonaihe oli eilen torin kautta löytämäni samettityyny, johon on kirjailtu muutama kukka. Sopii täydelliseti olkkarini väreihin.

 3. 3

  sanoo

  Arkisia/kesäisiä ilon aiheita on nyt paljon; iltalenkki omenapuita ja syreenejä tuoksuttaen (pysähdyn usein haistelemaan niitä, naapurit varmaan ihmettelevä mitä teen pää puskassa), vehreä, kukkiva luonto, naapurustossa pomppiva city-kani (joka voi olla kyllä kukkapenkkien riesa), kauppoihin tulleet aprikoosit, valoisat illat, pyöräily, runsaana kukkivat ahomansikat… Onhan noita!

 4. 4

  sanoo

  Ihania ilonaiheita ja kauniita kuvia! Tänään olen iloinen siitä, että ulkona ei sada, siitä että tänään perheellämme ei ole sovittua menoa illaksi. Rento yhteinen päivä siis tulossa töiden jälkeen. 🙂

 5. 5

  Sanna sanoo

  Mukava työ, jossa sain aamulla laskea liukumäkeä uimahallissa 🙂

  Ihania nuo harmaan sävyt, tykkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *