Perjantai-iltaa!

Pieni katsaus keittiöön. Siellä on nyt Roxöt sulassa sovussa vanhojen puisten tuolien kanssa. Erityisesti tuo puoli on kiva, missä pinnatuoli on, korkeus käy tuoleilla kivasti yksiin. Toisella puolella hiukan häiritsee se kun Roxö on muita matalampi… mutta eipä tuo niin vakava juttu ole!

Lupiinit poimittiin maljakkoon kasvimaan laidasta. Kivaa, kun nekin kukkii jo! Mun lemppareita valkoisia tosin ei vielä näkynyt, eikä edes vaaleanpunaisia, mutta kyllä sinisetkin kelpaa.

Tosi kivasti olette osallistuneet arvontaan! Laitoin sivupalkkiin arvontakuvan, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan lahjakortin arvontaan.

Leppoisaa viikonloppua!

 

 

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Raikkaalta kokonaisuudelta näyttää, kiva kun tuolit ei ole samanlaisia keskenään! Luonnonkukat on minusta ihania, ei ollenkaan mitään ”roskakukkia” vaikka niistä ehkä jotkut niinkin ajattelee. Voikukatkin on musta kivoja, kun kaikki on niin iloisen ja raikkaan näköistä, kun tienvierustatkin on voikukista keltaisenaan 🙂 Tämä aika ennen juhannusta on ehdottomasti minun lempiaikaa kesässä, kun ei ole vielä niin ”tunkkaista” mitä loppukesästä on.

  • 1.1

   sanoo

   Minäkin tykkään tuosta eriparisuudesta! Varsinkin näin kesään sopivan rento meininki!
   Luonnonkukat on minustakin ihania. Kauniita ne on erityisesti ulkona ja niissä on parasta, että niitä riittää poimittavaksi asti kotiin vaikka joka huoneeseen. Tuo on kyllä aivan totta kesästä, heinäkuun puolella alkaa olla kaikkialla niin rehevää ja kasvit kasvanut niin reilusti, että puuttuu tällaisen alkukesän keveys luonnosta! Kaunista on nyt, vaikkakin sateista!

 2. 2

  sanoo

  Kiva tuoliyhdistelmä, sopivat hyvin keskenään! Mutta hei, mistä olet löytänyt tuon kauniin musta-valkoraidallisen maton? Tarkoitan tuota isompaa mattoa. Tuollainen sopisi meidänkin keittiöön 🙂

  Hyvää viikonloppua!

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos Kati! Kyllähän nuo aika hyvin passaa! 😀
   Maton olen ostanut puolitoista vuotta sitten hemtexistä. On kiva ja siitä hyvä kun mahtuu omaan pyykkikoneeseen. Mutta eipä nuita taida olla enää saatavana. Mustavalkoraidallisia mattoja on kyllä hankala löytää…

  • 4.1

   sanoo

   Viihtyisä on minunkin mielestäni. 🙂 Oli kyllä ihana päästä roxöjen tilalla olleista tuoleista eroon. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *