Perfection

IMG_7730

Miten voikin olla jälleen niin ihana viikonloppu takana! Mahtavia, erilaisia hetkiä ystävien ja perheen mahtuu elämään, ja niitä on tälle syksylle osunut ihan yllin kyllin, vaikka kesän sosiaalisten viikkojen jälkeen pelkäsin, että syksy tuntuu autiolle. Tämä viikonloppu vietettiin rakkaan ystäväperheen kanssa meillä ja varsin rennosti sillä itse kukanen on vielä flunssasta toipumassa. Suunnitelmissa ei siis ollut mitään muuta kuin syödä hyvin ja viettää aikaa yhdessä, ja sitähän me tehtiin. Lauantai-iltana annoin kamerani ystävälleni ja jäin odottamaan innolla uusia kuvakulmia kodistamme. Kovin äkkiä sitä meinaa uudessakin paikassa kangistua kaavoihin ja omasta mielestä kivoihin kuvakulmiin sen sijaan että etsisi uusia ideoita ja näkymiä kuviin. Ihania ja todella taidokkaita kuvia muistikortilta löytyikin kun niitä tänään aloin selailla.

IMG_7741 IMG_7754 IMG_7781IMG_7813IMG_7829

Olen uudessa keittiössä nauttinut ihan suunnattomasti kokkailusta ja meillä onkin käynyt jo useammin porukkaa syömässä kuin vanhassa kodissa koko viime vuoden aikana yhteensä. Yhtenäinen olohuone ja keittiö saa aikaan sen, että kokkikin voi osallistua juttuihin ja ruuan laitto sujuu siinä sivussa seurustellessa. Nyt kokkailin ja katoin pöytää valokuvajaa väistellen. Itse ruuat jäi kokonaan kuvaamatta, sillä hämärä hiipi varsin varhain ja syötiin lopulta kynttilänvalossa. Lapset totesi, että tuntuu aivan joululta. Kyllä minullekin kieltämättä tuli hiukan joulu mieleen tunnelmallisen illallispöydän ympärillä ja ajatukset hiipi kolmen kuukauden päähän ja tuleviin tunnelmallisiin aikoihin.

IMG_7832 IMG_7846 IMG_7850 IMG_7864IMG_7860

Mikä onni, että sitä vielä näin aikuisenakin saattaa sattuman (ja blogin!!) kautta törmätä sellaisiin ihmisiin, joiden kanssa vaan kolahtaa ihan kympillä ja vieläpä koko perheellä. Ystävyys hyppää vuosien yli ja tuntuu kuin olisi aina tunnettu! Ihmeellistä. ♥

Kyllä tämän viikonlopun tuomalla hyvällä energialla jaksaa taas käydä arjen kimppuun. Tosin, viikkoa aloitellaan vähän erilaisissa merkeissä, sillä huomenna töiden sijaan lähden tutustumaan jäätelötehtaalle, miten ne herkulliset Aino -jäätelöt valmistuu. Ensi viikolle on muutenkin paljon kivaa tekemistä, joten viikonlopun loppuminen ei harmita lainkaan. Mukavaa sunnuntai-iltaa ja iloista mieltä!!

Kaikki kuvat otti Anna-Reetta. Kiitos!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Iso kiitos teille rakkaat!! Niin samat ajatukset täällä! Kyllä taas näillä ”eväillä” jaksaa! ❤️
  Parasta viikkoa ystävä!

 2. 2

  Minna sanoo

  Onpa upeita kuvia! Viikonloppunne kuulostaa ihanalle. Kyllä hyvän viikonlopun voimin jaksaa arkea. 🙂

 3. 3

  sanoo

  Ihanaa, kun ootte Anna-Reetan kans löytäneet toisenne. <3 Kuulostipa tosi rentouttavalta tavalta viettää viikonloppu. Ja nuo kuvat ovat tosi hienoja. Ehkäpä nähdään tällä viikolla Habitaren merkeissä. 🙂

 4. 4

  sanoo

  Oi uuden kodin onnea! Avokeittiö on kyllä kiva, se on ehdottomasti paras sisustusratkaisu kotonamme, toimii niin arjessa kuin vieraiden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *