Parhaat talkoojuomat & Arvonta

raikastamo3

Meillä on viikonloppuna vietetty remppatalkoita ja kuten talkootouhuihin kuuluu, on ahkerille apureilla tarjottu jos jonkinlaista einestä ja helposti syntyvää sapuskaa, sekä virkistävää juotavaa. Meillä onkin ollut aivan erityisen hyvät talkoojuomat, sillä olemme testailleet Raikastamon pillimehuja, jotka ovat 100% luomua, herkullisia ja raikkaita moneen makuun sopivia juomia. Mehuissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria eikä säilöntäaineita, joten näitä voi hyvällä mielellä hörppiä, kun jano iskee kesken töiden. Norsumehussa on omenaa ja päärynää, kettumehussa karpaloa ja viinirypälettä ja apinamehussa on porkkanaa sekä appelsiinia. Hyviä makupareja kaikki! Itse pidin eniten kirpsakasta porkkana-appelsiinista, mutta lasten makuun oli pehmeä omena-päärynä eniten.

raikastamo1 Raikastamon pillimehuja myy monien ruokakauppojen lisäksi useat kahvilat.

Haluaisiko sinunkin perhe maistella Raikastamon pillimehuja?

Jos vastaat kyllä, kannattaa jättää alle kommenttia osallistua laatikollisen arvontaan. Mehuja arvotaan kolme laatikkoa, eli voittajiakin on kolme. Kerro kommenttiboksissa, mikä on kesässä parasta ja jätä sähköpostiosoite sille osoitettuun kenttään ja olet arvonnassa mukana!  Arvonta alkaa nyt ja osallistumisaikaa on 30.5. klo 24 saakka. Onnea arvontaan!!

raikastamo2

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  lilliputti sanoo

  Lämpö,luonto ja kiireettömyys pitkissä ja valoisissa päivissä..kesän tuoksu..tätä luetteloa voisi jatkaa vaikka kuin.?

 2. 4

  ElinaK sanoo

  Kesässä parasta on ihmisten muuttunut mieliala! Rentous ja hyväntuulisuus lisääntyy. Ollaan avoimia ja hyväksyviä. Minkälaista täällä olisikaan jos olisi kesä ainainen!

 3. 5

  Sandelsson sanoo

  Kun kesä koittaa, jotenkin tulee vapautuneempi olo. Se kestää hetken ja on sitäkin mukavampi aika. Saa nauttia ihanista asioista, joita sitten muistella kesän jälkeen.

 4. 7

  Viivitys sanoo

  Kesässä parasta on valoisuus, puutarhassa touhuilu, pitkät pyöräretket ja erityisen parasta on loma ja aikatauluttomuus.

 5. 8

  Sofia sanoo

  Myöhäiset aamut lomalaisille ja tottakai lämpö, aurinko sekä kesän eri aktiviteetit 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *