>Parempi viikon aloitus

>

Meillä aloiteltiin tänään uutta viikkoa ja maanantaita tavallista miellyttävemmissä tunnelmissa.
Ihanan rantouttavan viikonlopun jäljiltä jaksaa taas. Koti on vielä viikonloppukunnossa ja pöydillä tuoksuvat kukkaset. Harmaus ei haittaa, kun nyt viihtyy sisälläkin. Maistuu kotihommatkin paremmin kun on hyvä fiilis!
Minulla on ollut pari viikkoa Canonilta lainassa EOS 60D, omaa kameraani astetta parempi järjestelmäkamera. Olen koittanut tämän testiajan käyttää hyödykseni ja heilua kameran kanssa vielä tavallistakin enemmän. Osaakohan tuota enää omaan kameraan palatakaan!?
Koitin saada alakerrasta mahdollisimman laajan kuvan. Tässä näkyy olohuone, keittiötä ja eteistä, eli lähes koko alakerta. Alakerta on eteistä lukuunottamatta yhtenäinen, vanhat väliseinät ja ovet on purettu pois ennen meitä. Mukavan avara ja valoisa ratkaisu, portaat ja seinänpätkä kuitenkin peittävät tiskit olohuoneessa ollessa.

Erään ihanan tuomat kukkaset on niin suloiset!
 Tiedättekö, minkä niminen on tämä kukka freesian seurana? On ihan uusi tuttavuus minulle. Terälehdet ovat tuollaiset kovat, jäykät ja mattapintaiset.
Lisäys: Kukan nimi selvisi. Se on Leucadendron eli Ikilatva. Kiitos anonyymille lukijalle tiedosta!
Viikonloppuna vaihdoin olohuoneeseen talvityynyt, valkoiset tekoturkistyynyt. Tilasin ne viime vuonna H&M:lta. Heti tuli talvisempi fiilis. Käy mukavasti pellavaisten ja mustavalkoisten kaveriksi pehmentämään.
 Toivottavasti viikkonne ja maanantai on lähtenyt käyntiin mukavasti!
Iloista alkuviikkoa!
Kommentit
 1. 1

  Jenni sanoo

  >Kaunista ja viihtyisää teillä! Kovin harmoninen näkymä, vaikka samassa näkyy sekä eteistä että keittiötä. Kaikki näyttää sointuvan niin hyvin yhteen! :)Uusi tuttavuus tuo kukka on minullekin, eli en osaa auttaa. Mutta kimppu on kerrassaan kaunis!

 2. 2

  Sanna-Riikka sanoo

  >Yhdyn Jennin kommenttiin!!! + tuo seinällä oleva kangastaulu on hieno!!

 3. 3

  Meän Satu sanoo

  >Kaunista ja kotosaa 🙂 Ihanan viihtysän ja tunnelmallisen näköstä :)Nautinnollista alkuviikkoa tunnelmallisessa kodissanne 🙂

 4. 6

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos teille ja erityisesti anonyymille tietämyksestäsi! Hienoa, että kukan nimi selvisi.

 5. 7

  Hanna sanoo

  >Teidän portaikko on kyllä tosi kaunis, ihanaa kun on vähän erilainen.Ensimmäinen kukkakuva näyttää niin keväiseltä, vitsi kun oltaisiinkin jo maaliskuussa 🙂

 6. 8

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Hanna, Onhan nuo omanlaisensa, useampaan kertaan muokatut.Mä voisin hypätä kevääseen heti uudelta vuodelta. 😀

 7. 9

  Mia sanoo

  >Tosi kaunis koti teillä, viihtyisän ja seesteisen näköistä. Ja aivan ihana portaikko! Olen muuten ihan ekaa kertaa täällä; ihana blogi! Luen vastakin ja linkkaan omaani. 🙂

 8. 10

  Esmeralda sanoo

  >Mia, Kiitos kaunis viestistäsi! Ihana kuulla, että tykkäät. Tervetuloa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *