Parempi Perjantaipuska

Viime viikonlopun kukat jäi sen verran kaihertamaan mieltäni, että tällä kertaa päätin panostaa viikonlopun kukkiin. Kukkakaupasta löytyi eukalyptuksen ja pistaasin oksia ja marketista nippu tukevia vaaleanvihreitä tulppaaneja. Rennosti sitomalla niistä synty juuri sellainen perjantaipuska kuin halusin. Perjantaipuska on mielestäni oivallinen nimitys viikonlopun kukkasille.Nimityksen on tainnut lanseerata Valkoisen Harmajan Suvi. Perjantaipuska ja perjantai-illan sapuskat saa viikonlopun käyntiin mainiosti, niin tänäänkin. Keittiössä tuoksuu Tikka Masala ja naanleipä, taustalla pyörii lätkämatsi ja viikonloppuvapaat on edessä. Aikalailla täydellinen hetki! Siivosin jopa työpöytäni ja päätin olla tämän viikonlopun miettimättä lainkaan töitä, keskittyä vain muihin juttuihin.

PerjantaipuskaPerjantaipuskaMeidän Oliver on nauttinut keväästä täysin siemauksin. Ollaan välillä katseltu ikkunasta ja naureskeltu porukalla kissalle, joka kiertää ympäri pihaa, kierähtelee aurinkoisella nurmikolla ja kellahtaa nukkumaan sille auringon lämmittämälle kivelle, jolle viimeiset ilta-auringon säteet yltää. Tuota samaa elämästä nauttimista pitäisi itsekin harrastaa enemmän, ja jälleen kerran ottaa mallia kissasta ja sen suhtautumisesta elämään. Tosin, ehkä röyhkeys ei ole niitä matkimisen arvoisia ominaisuuksia, Oliver kun aika törkeästi käy sisällä kerjäämässä ruokaa ja painelee samantien takaisin sitten pihalle. Tänään sentään innostui ja hyppäsi hetkeksi niemekkeelle, kiellettyyn paikkaan, kun huomasi, että täällä on siivottu ja siitähän Oliver tykkää. Oliverin nenä on naarmuilla, sillä se on ihastunut ulkona ruusun varsien pureskeluun. Outo tyyppi, sillä vaikka nenä on verillä, jatkaa mussuttelua!

PerjantaipuskaSain viime viikolla Canonilta lainaan omaa järkkäriäni paremman kameran, 70D:n, jonka hankintaa olen itse suunnitellut. Ajattelin kuitenin testailla kameraa ihan ajan kanssa ennen ostopäätöksen tekemistä. Tässä välillä on tullut hairahduttua niin Samsungiin kuin Olympukseenkin, mutta Canoniin tottuneena ei oikein ole vaihtamista, sillä kuvien sävyt poikkeaa niin oleellisesti siitä, mihin olen tottunut, että Canonissa se on ilmeisesti pysyttävä! Nykyinen järkkäri on sen verran monta vuotta vanha, että taitaa olla jo korkea aika siirtyä pykälää laadukkaampaan kameraan. Mitään huippujärkkäriä sen sijaan ei taida olla mitään järjeä hankkia, blogikuviin riittää hyvin tällaiset perusjärkkärit!

Perjantaipuska

Tuosta keittiössä tuoksuvasta ruuasta tulikin mieleeni, että kehittelimme mainion kasvisversion intialaisesta ruusta ja se täytyy jakaa teillekin! Nyt kuitenkin maha täyteen sapuskaa ja sen jälkeen vaaka-asentoon sohvalle nauttimaan rauhallisesta illasta. Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille!

ps. Ehdit osallistua vielä viikonlopun ajan Tervetuliaisarvontaan, jossa palkintona on yli 300 euron arvoinen setti upeita sisustustuotteita.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana kisu! <3 Mä sain joululahjaksi toivomani Olympuksen järkkärin, joka on mun eka varsinainen järkkäri. Se on harrastetason kamera ja oon ollut tosi tyytyväinen siihen. Menisi mun käytössä vaan hukkaan sellaiset monen tonnin ammattilaiskamerat. 😀

  • 1.1

   sanoo

   Mullakin on eka järkkäri tuo käytössä oleva, mutta on sen verran monta vuotta vanha, että tekisi mieli se nyt päivättää tuoreempaan ja pykälää parempaan malliin! Minullakin jäisi takuulla suurin osa hyödystä ottamatta jonkun ammattilaiskameran kanssa… harrastelijaversiot riittää! 🙂

 2. 3

  Kaisa sanoo

  Kaunis, rento kimppu ja ihanat värit! Otitko nämä kuvat sillä lainakameralla?
  Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *