Paloja unelmien keittiöstä

keittiöhaaveita

Kun kirjoitin kylpyhuonesuunnitelmista, sain pyynnön käydä läpi muitakin suunnitelmia, joita täällä on tulevaa varten. Tosiasiahan on se, että suunnitelmat tulevat varmasti muuttumaan moneen kertaan ja luulenpa että viimeistään siinä vaiheessa kun talo löytyy, ajatukset menee kokonaan uusiksi, sillä kaikki kivat jutut ei välttämättä sovikaan siihen tyyliin, mitä tietty talo vaatii. Vaikka suunnitelmia ei pääsisi aikoihin toteuttamaankaan, onhan se kiva välillä tehdä katsauksia juttuihin, jotka tällä hetkellä miellyttää ja vaikka ensi vuonna kurkistaa tilannetta uudelleen, mikä kaikki on ehtinyt muuttua!

Toiveideni keittiö olisi samanaikaisesti selkeälinjainen ja hiukan teollisuushenkinen. Aidot ja aivan erityisesti kestävät materiaalit ovat ne, joihin haluaisin panostaa. Massiivipuu on kaunista, mutta luulenpa että teräksisen suuren tiskipöydän tai betonisen tason käytännöllisyys pesee sen mennen tullen. Vaikka muuten toivoisin keittiöltä vähäeleisyyttä, kodinkoneet voisivat ainakin osittain olla reilusti näkösällä, liesituuletin ja suuri jääkaappi nyt ainakin. Sen verran tiedän, että kaakeleita ei meidän tulevassa keittiössä luultavasti nähdä,ja värit olisi varmasti tuttua ja turvallista, muuhun kotiin sopivaa valkoista, harmaata ja mustaa, luonnon sävyillä pehmennettynä.

Mitäs muita tiloja voisin käydä läpi? Toiveita, ideoita? Ehkä saunaosasto voisi olla kiva…

kollaasi: polyvore

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Minna sanoo

  Näyttää oikein hyvälle! Suunnitteluvaihe onkin se mukavin vaihe kun kaikki on vielä avoinna. 🙂 saunaosaston visiot olisi mukava nähdä. kivaa viikonloppua!

 2. 2

  sanoo

  Samantyylisiä suunnitelmia meilläkin on tulevaan keittiöremonttiin. Eniten haaveilen Smegin jenkkityylisestä jääkaapista ja keittiöstä ilman yläkaappeja. Saa nähdä, mitkä haaveet sitten tulevat käytännössä toteutumaan.

  • 2.1

   sanoo

   Minäkin haaveilen yläkaapittomasta keittiöstä, mutta sellaista ei taida olla kovin pieneen tilaan mahdollista toteuttaa… ainakaan, jos ei halua luopua suurimmasta osasta astioita! Mutta toiveissa yhä on! 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *