Kommentit
 1. 1

  Suveliina sanoo

  >Keep calm and drink tea! Aivan ihana =) Onnittelut ihanasta palkinnosta. On se kaunis. Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

 2. 2

  Päivi sanoo

  >Ihana, IHANA palkinto, onnittelut! <3Hei, toi Keep calm and drink tea on mahtava! Mistä oot sen hommannu? Yritin tsekkailla Keep calm and carry on-sivuilta pienempiä julisteita, mutta en löytäny…Kivaa sunnuntaita! :)-Päivi-

 3. 7

  J sanoo

  >Pip kulhot on sulosia! Ihastelin Stockmannilla noita ja ois vaan pitäny ostaa eikä jättää ihastelun asteelle 🙂

 4. 8

  sariw sanoo

  >Onnea ! Näköjään tuo kaunis Pip-kulho löysi kotiinsa, muiden vaaleansinisten pariin ; )

 5. 14

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Suveliina!Päivi, halusin itse pienen julisteen, joten tulostin netistä löytämäni kuvan. 🙂 On se kyllä kiva! Tulee juotua enemmän teetä kun tuota katselee. Kiitos!Vekarus, Eikö olekin! Ihan onnellinen olen uudesta kulhosta. :)Lovviisa, :DMerja K, Kiitos!J, Ai Stockalla myydään noita. Hyvä tietää, jos tulee tarve kerryttää! :)sariw, Kiitos! Ihan mukavasti passaa erilaiset vaaleansiniset yhteen. :)Anne, Kiitos!!!!!!!!!Hanna, Tervetuloa! Kiva, kun löysit tiesi lukijaksesi. Annao, Niin on!Henu, Minäkin pidän siitä kovasti, ehkä eniten siitä noista keep calm -teksteistä! :)Sally, Täytyypä käydä heti katsastamassa!

 6. 15

  J sanoo

  >Jep, siellä oli ainakin noita kulhoja, vaaleenpunasia- ja sinisiä ja myös kahviastiastoa 🙂

 7. 16

  Sanna sanoo

  >Blogissani on sinulle tunnustus 🙂 Aivan ihan blogi sinulla, kuvat ovat niin herkullisia 🙂

 8. 20

  Jansku1985 sanoo

  >Aivan ihastuttava kulho <3on se vaan kiva, että löytää muiden blogien kautta aina vaan ihanempia blogea ja lisää kauniita koteja 🙂 lisään ehdottomasti listalleni! tervetuloa kurkkimaan myös mun blogiin:)

 9. 21

  Esmeralda sanoo

  >J, Kiitos tiedosta! Kahvikupponen olisikin aamukahveille varsin piristävä! :)Kylläpäs minua on nyt huomioitu tunnustuksilla! Kiiitos Sanna, Saara ja dolce! Palailen tunnustuksiin lomalta palattuani.Kiitos Miia!Jansku1985 ja tervetuloa seuraamaan juttujani. Lähdenkin vastavierailulle. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *