Paljettineule & räjähtänyt letti

Ranskanletti

Ihastelen aina erilaisia palmikkokampauksia, kauniita sivulettejä ja lettinutturoita. Olen kasannut Pinterestiinkin. Kuitenkin ainoa lettikampaus, jonka itselleni osaan tehdä, on perinteinen ranskanletti. Juuri palmikoitu letti ei oikeastaan ole mieleeni, vaan löysään ja pöyhin lettiä aina vähän räjähtäneeksi ja illasta letti alkaa minun makuuni yleensä olla parhaimmillaan.

Paljettipaita

Paljettineuleen ostin viime kesänä ja neule onkin siitä saakka ollut vaikka jos missä päälläni. Neuleen sävy on ihana, tuollainen aika lämpimän harmaa… ei kuitenkaan beigeä. Samaa sävyä olen metsästänyt toistakin, kimaltamatonta neuletta, mutta oikea ei ole vielä kävellyt vastaan.

Kivaa, kun pääsiäinen ja meidän pieni miniloma ja reissu sukuloimaan on ihan pian. Ja ehkä kaikista parata on se, että puhuivat kevään ja lämmön nyt vihdoin olevan tulossa. Onhan niitä jo vähän odoteltukin. Voisi olla paikallaan aloitella terassin sisustamista, grillikautta ja sellaista ihanan kesäistä juttua.

//Aurinkoista pätkäviikkoa, frendit!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hih, arvaa olenko just tekemässä postausta siitä mun ”letti”kampauksesta mikä näkyi edellisissäkin kuvissa 🙂 Räjähtänyt sekin kun koko päivän on hiuksiaan haronut… Mä osaisin kyllä tehdä vaikka mitä lettejä yms. mutta mulla on tosiaan hiuksia niin olemattoman vähän etteivät ne riitä kovinkaan näyttäviin kampauksiin 🙁 Samoin tyttärillä on harmillisen ohuet hiukset.

  Tuo neule on just eikä melkein hyvän värinen! Kelpaisi mullekin 🙂 Se mun ainoa Hullut Päivät -ostos oli hieman saman sävyinen pellavaneule – tosin tuo mun taitaa olla sävyltään selkeästi kylmempi.

  Kivaa alkanutta viikkoa, täällä ainakin kirkastui kelikin täysin nyt illalla! Meinasin läkähtyä juoksulenkillä 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Nutturat ja letit mielessä… 😀 Siitä sun ihanasta kampauksesta tää lettinutturakaipuu syntyikin. Mä olen jo päättänyt, että huomiseksi mä väännän jonkun väkerryksen tukkaan!! Mulla on ihan kohtuudella tuota tukkaa ja nyt kun se on lyhyempi, siihen voisi saadakin tehtyä kieputuksia sun muita kun ei ole niin painava. Kuopus on tällainen kohtuuhiuksinen, kuten minäkin, mutta isommalla tytöllä on valtavasti tukkaa, siihen on mahtavaa tehdä lettejä. 😀

   Täällä oli illasta eilen kans ihan mahtava kirkas ja lämmin ilma. Lähdin lenkille ilman takkia ja oli kyllä oikea ratkaisu!! Ihanaa, kun lämpenee. 😀

 2. 2

  sanoo

  Ihanan rennon näköinen neule ja kimaltaa juuri sopivasti! Ja todellakin, on kiva kun postaat nykyään muitakin kuin sisustusjuttuja! 🙂 Kivaa pääsiäisviikkoa!

  • 2.1

   sanoo

   Tässä on kyllä kivasti kimallusta! Eli aika reilusti, muttei kuitenkaan täysin blingbling! 😀 Onpa kiva kuulla, että tykkäät lukea välillä muutakin kuin sisustusta. 🙂

 3. 3

  sanoo

  Minäkin harjoittelen tyttöjen hiuksilla aina lettien tekoa. Meidän neiti 11v opetti äipälle kalanruotoletin tekemistä 🙂

 4. 4

  Sisko sanoo

  Lettikampaukset ovat kivoja! Itselle niitä onkin yllättävän vaikea tehdä 🙂 tai ainakaan mun sormet ei meinaa taipua. Ihanasti kimaltaa neuleesi ja on nätin värinen.

  • 4.1

   sanoo

   On kyllä yllättävän hankalia. Ja itselle kun tekee, väsyy käsivarret helposti, jos jotain kauan väkertää. 😀 Kiva, että tykkäät mun kimallusneuleesta!!

 5. 5

  sanoo

  Kaikki letti- ja nutturakampaukset ovat tosi ihania! Monesti niiden tekeminen onnistuu siihen asti ihan hienosti kunnes tulee kohta, jossa pyydetään ”vain sitaisemaan / kietaisemaan” loput hiukset jonkun jutun ympärille. Se ”sitaisu” ei minulta vain onnistu niin, että lopputuloksesta tulisi nätti 🙂 Kaunis on tuo neuleesikin. Sopii sinulle!

  • 5.1

   sanoo

   Puhut asiaa!!! 😀 Juuri tuo vaihe, tee ponnari ja kiepauta ponnari piiloon… aivan onnetonta! 🙂 Ehkä mä yritän vaan liikaa vaan täytyisi oikeesti koittaa huolettomasti tehdä joku suttura!
   Kiitos, pidän neuleesta itsekin kovasti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *