Pala aurinkoa sisällä

narsissit3narsissit1

Minä päätin, että en anna takatalven ja pakkasen masentaa vaan eletään edelleen hyvin alkanutta kevättä! Narsisseja on ollut jo vähän joka paikassa myynnissä ja olipa hätäisimmät niitä laittanut jo uloskin, mutta ehkä nyt on hiukan liian kylmä niille ulkona. Sen sijaan ihastelen piristyskukkasia sisällä, nimittäin kyllähän nuo keltaiset kukat ovat kuin pieniä aurinkoja! Onneksi narsisseja ja muita kevään sipulikukkia on nykyään myynnissä muulloinkin kuin pääsiäisen aikaan. Tänäkin vuonna pääsiäinen on niin myöhään, että ulkona on kevätkukat varmasti sitten jo täydessä loistossaan.

Tuon ihanan Kubus -kynttelikön kanssa on hiukan ollut ongelmana se, kun kynttelikkö vaatii jonkin alustan, jotta kynttilöitä voi polttaa. Muuten steariini valuu pöydälle. Tähänhän saisi Kubuksen omia alustoja, mutta toistaiseksi olen mennyt muilla keinoin. Aiemmin kynttelikkö on ollut neliskanttisen sinkkitarjottimen päällä, mutta nyt nostin sohvapöydälle laatan, jonka päälle kynttilät saa rauhassa valuttaa. Ehkä etsinkin pienemmän neliskanttisen laatan tilalle tai ajatuksena on kyllä ollut betoniaskartelukin sopivan alustan saamiseksi.

Kaikenlaisia sisusteluja olisi muutenkin kiva toteuttaa kotona, mutta juuri nyt on todettava, että resurssit on rajalliset. Päällekäiset projektit, kuntoiluinnostus ja perusarki vie aikalailla kaiken ajan juuri nyt. Onneksi viikonloppuna tuli kunnon nollaus kaikesta kiireestä; luistelupäivän jälkeen sunnuntai otettiin lasten kanssa kotona niin rennosti kun osattiin. Nyt onkin energiaa taas aloittaa uutta viikkoa reippaana ja raikkaana!! //Tsemppiä viikon aloitukseen, ystäväiseni!!

narsissit2

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ai vitsi, kun oikein nauratti tuo otsikko ja kuvat! 🙂 Postasin ihan samanlaisen jokunen päivä sitten; pala aurinkoa olkkarin pöydällä, kukkiva keltainen narsissi ja sohva taustalla 🙂 Vähän muakin tuo takatalvi harmittaa, oli jo niin ihanat keväiset kelit, mutta maaliskuu on kuitenkin virallisesti talvea vielä, joten yritän ajatella positiivisesti! 🙂

 2. 2

  sanoo

  Samoin on asennoiduttu täälläkin 🙂 Pakkasmittari näytti tänä aamuna -15, mutta hei, aurinko paistaa ja maa on valkeana. Kaunista kuin mikä 🙂

 3. 4

  sanoo

  Minä olin juuri niin hätäinen, että laitoin perunanarsissit viime viikonloppuna ulos ristiäisiä koristamaan.. Olisinpa katsonut eilen säätiedotusta ja nostanut ruukun sisään.. Nyt ne ovat nuupallaan.. Tuo laatta on niin kiva ja kätevä! Sopii hyvin tuohonkin. Energistä viikkoa! Niin ihanasti paistaa aurinko!

  • 4.1

   sanoo

   Minä hätäisenä nostin sisällä ylikukkineet perunanarsissit ulos, kun siellä niiden kuntoa ei niin huomaa! Ja hiukan olivat pakkasyönä nuupahtaneet täälläkin. Toivottavasti pian saa rauhassa istutella sipulikukkia ulkoruukkuihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *