Pakkasaamu

Aurinko paistaa kirkkaasti ja pakkasta on reipas 15 astetta.
Ihana, ihana talvi!
Nyt olisi hyvä sää siivota, viedä petivaatteet ja tekstiilit ulos pakkaseen.
Tänään voisimme siivousten jälkeen kaivella joulukoristelaatikoita, löytyisikö sieltä jotain mukavaa ensimmäistä adventtia koristamaan.
Sammalkranssin tuhoajat ovat lähipäivinä tyytyneet talipalloihin.
Iloa jokaisen viikonloppuun ja ihanaa ensimmäistä adventtia!
Kommentit
 1. 1

  Heidi - Suklaamarenki sanoo

  >Kauniita kuvia! Ihana aamu tosiaan, aurinkoinen ja ikävä viima oli hävinnyt 🙂 Ihanaa paerjantaita sinulle♥

 2. 3

  Iida Emilia sanoo

  >Oi, miten kauniita kuvia <3 Juuri tuollainen talvipäivä on täydellinen! Täällä ei valitettavasti yhtään paistele :(Meilläkin kaiveltiin joulukoristeita vähän esille!Ihana muuten tuo heinäseipääseen tehty lyhtypidike. :)Mukavaa talvista viikonloppua sinne!

 3. 4

  Christina sanoo

  >Ihania talvisen päivän tunnelmakuvia!Täälläkin aurinko pikkuisen pilkistää.. Mukavaa viikonloppua! 🙂

 4. 5

  Minttunen sanoo

  >Ihania kuvia!Se viima on tullut tänne meidän perukoille.Tuulee ja pakkasta -12Mukavaa viikonloppua!

 5. 6

  A-L sanoo

  >Ihania kuvia ja tunnelmia.Minäkin tein sammalkranssin. Se oli pari päivää ulko-ovessa ja oli nokittu täysin, nyyh… Taidan jatkossa pysytellä havuissa.Onpas siellä kylmä… täällä on vain -10 astetta:)Mukavaa viikonloppua!

 6. 10

  Sisko sanoo

  >Voi miten kaunista! sulla on tosi ihana tunnelma aina täällä 🙂 taitavasti osaat ikuistaa ja koota tänne meille kaikkien iloksi.Mukavaa ja rentouttavaa viikonvaihdetta!

 7. 11

  Esmeralda sanoo

  >Iida Emilia, Oli kyllä ihan täydellinen talvisää! Ja kiitos, itsekin pidän lyhtytelineestä. Se syntyi ikään kuin vahingossa, kun meidän pihaan ilmaantui tuo heinäseiväs! :DA-L, Eikö ole kurjaa, kun linnut ei anna kauniiden kranssien olla rauhassa. Kyllä minä taidan vielä jonkun linnunkarkoittimen kehitellä, jotta saan ensi syksynäkin tehdä sammalkransseja. :)Thanks Beate! I'm happy you visited here. :)Sisko, Voi miten ihana viesti! Mukavaa, että tykkäät. <3Eipä kaiveltu tänään joulukoristeita, kun loppui aika kesken. Ehkä huomenna!! 🙂

 8. 12

  Laura sanoo

  >Kauniin kollaasin olet tehnyt! Pakkasaamut on kyllä niin kauniita..Ja ihanat talipallonpitimet (tai mikskä niitä nyt sanois)!!

 9. 14

  minnamarika sanoo

  >Kauniita kuvia – kuin suoraam sisustuskirjasta :))Tintit ovat meilläkin tehneet tuhojaan ovikranssissa ;-))Sammalkranssisi oli kyllä upea..Leppoisaa 1. adventtia

 10. 15

  Esmeralda sanoo

  >Onpas tänne tullut ihania viestejä! <3Laura, Kiitos! Sain talipallopussukkaidean jostakin joulukirjasta. 🙂 Onhan ne nätimpiä nyt kuin vihreässä verkossa.selma, Kiitos ideasta! Voisipa vaikka ollakin! :Dminnamarika, Ihana kuulla, että tykkäät, Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *