Päivän myöhässä

Tänä vuonna olen päivän myöhässä, joku vuosi on tullut oltua vähän liian ajoissa. Nimittäin paperitähtien kanssa. Perinteisesti olen ne syntymäpäivänäni ripustellut, mutta ovatpahan nyt ikkunassa. En laittanut vielä tähtiin ollenkaan valoja, minun mielestäni kun tähdet ovat kauniimmat ilman valoa. Nämä bungalow -tyyppiset paperitähdet löysin viime vuonna citymarketista ja ne ovat kyllä tänäkin vuonna aivan ihanat.

Niin, 20+risat tuli täytettyä tänäkin vuonna. Ensi vuonna sitten onkin suurempien bileiden aika. 😉

ps. Facebookissa vilaus sohvasta, joka laitettiin eilen tilaukseen! Kannattaa käydä tykkäämässä Esmeraldan facebook -sivusta. Laitan sinne aina välillä jotain ekstraa ja toisinaan esimakua tulevista postauksista!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Onnea Essi ♥ Mäkin muuten täytän joka vuosi tuon kaksyt ja risat. Onneks me naiset ei vanheta 😉

  Ihanat tähdet ja mäkin itse asiassa tykkään tuosta meidän tähdestä enemmän ilman valoa!

  Piti kommentoida tuohon makkaripostaukseen että on kyllä niin ihana ja viihtyisä makuuhuone. Tuo sulkakranssi tuo ripauksen joulua, mutta ei liikaa.

  Ihanaa iltaa ♥
  PS. meidän Prismassa ei ollut enää niitä minijoulukuusia. Pöh.

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos Maria! ♥
   Minustakin tähden ihana valkoinen paperi tulee paljon kauniimmin esille, kun sisällä ei ole kellertävää valoa. Nyt täytyy etsiä oikein valkoiset lamput näihin, en halua enää keltaista!!
   Aika surkee prisma teillä! 😉

 2. 3

  sanoo

  Onnea kovasti! Myöhässä ollaan kohta täälläkin, IHAN samassa asiassa, synttärit tosin vasta sunnuntaina, ja ikää yksi kymmenen vuotta enemmän 😀
  Kova tavoite olisi laittaa edes jotain kuntoon tulevana viikonloppuna.

  Tosi, tosi kaunista teillä!

 3. 4

  täti-ihminen sanoo

  Paljon paljon onnea synttärisi johdosta! Onneksi tulin vilkaisemaan blogiasi, ettei ihan unohtunut. Eilinen meni askarteluiltaa suunnitellessa ja illalla mm. paperitähtien tekoa ohjaamassa. Uuttakin mallia harjoittelin mutta ei ihan vielä sujunut…harjoitukset jatkuvat! Terv, toinen tähtifani

   • 4.1.1

    Täti :-) sanoo

    Entisenlaisia + uusia koetaiteltu, vielä kaipaa harjoitusta! Ulkoportaiden peltisanko-risukoristeeseen huovutettuja, huovasta leikattuja tai virkattuja, olit sopivasti laittanut ohjeen niin ei tartte ite alkaa vääntään! Neulotunkin tähden ohje mulla jossain on…toivottavasti ei ole parempiin suihin mennyt. Nuorin serkkusi on paperinsyönti-iässä!

 4. 6

  sanoo

  Synttärionnittelut! 🙂 Täytyi käydä Facebookissa vilkaisemassa sohvaa, kun aiemmin ihastelin lyötämiäsi 50-60-luvun tyylisiä sohvia ja meilläkin on sellainen hakusessa. Juuri tuota samaa sohvaa olen itsekin ihaillut. Taitaa siis olla Hakolan Fokus? 🙂

 5. 8

  sanoo

  Myöhästyneet synttäri onnittelut!! 🙂

  Ihania tähtiä olit virkannut, kiitos ohjeesta. Mukavaa viikon jatkoa sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *