Pack It

Juuri on saatu juhannus juhlittua ja nyt ei palatakaan arkeen vaan valmistellaan kovaa kyytiä huomisia lastenkutsuja. Onpahan sadepäiville jotain kivaa tekemistä!

Meille kotiutui esikoisen synttärivalmisteluja varten tällaisia ihanuuksia Pack It -nettikaupastaTörmäsin kyseiseen nettikauppaan etsiessäni tarvikkeita esikoisen 9-vuotisjuhliin ja sieltähän niitä löytyikin. Kaupassa on erityisen hyvä valikoima pakkaus- ja postitustarvikkeita, mutta löytyypä sieltä paljon muutakin kivaa mm. keittiöön.

Ihastuttavia paperipillejä ei tosiaan enää tarvitse tilata kaukaa muilta mailta tai jopa rapakon takaa vaan niitä saa Suomestakin! Värit on tosi herkullisia. Raidalliset pillit on ehdottamasti minun suosikkeja. Pojan juhliin taitaa tulla mustavalkoiset pillit.

Vieraille tehdään pienet yllätyspussit kauniisiin raidallisiin paperipusseihin. Pussit taidetaan laittaa kilpailuihin palkinnoiksi tai aarteiksi aarteen etsintään. Kaksiväriset puuvillanarut on mielestäni ihanan nostalgisia. Näitä voisi kietaista ruskean kääripaperipaketin ympärille. Washi teippejä ei koskaan voi olla liikaa, joten bongasin muutaman kivan lisää varastoa kartuttamaan, mm. tuon kuopuksen lempiteipin! Narut ja teipit on koristeita varten. Tyttöjen synttäreillä ollutta pallonauhaa ei ihan sellaisenaan kopioida tämänkertaisiin juhliin, mutta jotain kivaa me näillä keksitään, ehkä se perinteinen synttärikoriste eli viirinauha. Paikkakortitkin tarvitaan ja koristeita jäätelöbaariin. Kyllä näillä tarvikkeilla ja muutamalla muulla saadaan hyvät juhlat pystyyn.

Tuotteet blogiyhteistyön kautta saatuja.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Noillahan ne kutsut saadaan oikein värikkäiksi! Washi-teippejä meillä ei vielä ole, mutta olisi jo aika hankkia ja kehitellä kivoja projekteja lastenhuoneisiin.

  Mukavaa viikonalkua!

 2. 2

  sanoo

  Mä niin odotan jo noita ”mustavalko” juhlia, ja tulevia kuvia. 🙂
  Kyllä tulee varmasti taas mielettömän kauniit, kuten tytööjen juhlista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *