Kommentit
 1. 5

  Mia -Willa Oliviasta sanoo

  >Säpäjä trulleja:)Meillä trullaillaan vasta ensi lauantaina (ruotsinkileinen rannikko). Pikkutytöt odottaa jo innoissaan 😉

 2. 7

  Vaakku sanoo

  >Ihanat pääsiäistunnelmat =) Sää on kyllä suosinut pieniä noitia ja myös kukkia sekä grillaajia 😉 Saanko kysyä millä ohjelmalla teet kollaasit? Aivan ihania ovat ja täällä kerrasta toiseen silmä lepää! Juuri luin vanhoja postauksia (taas kerran) ja ihailen kuviasi *ihastunutta huokailua* Ihanaa pääsiäisen aikaa!

 3. 8

  Sude sanoo

  >Voi pieniä virpojia 🙂 Toivottavasti tuli muhkea suklaamuna-saalis. Meillä ei käynyt yhtään virpojaa, vaikka munia oli varattuna kaikille .

 4. 10

  Satu sanoo

  >Mukavaa pääsiäisviikkoa myös sinne! Pääsiäistunnelma ainakin nousee näitä kuvia katsellessa 🙂

 5. 11

  Anne sanoo

  >Meillä päin noiditaan vasta lauantaina, tosin pientä vaihtelua on sen mukaan, kun ihmiset ovat muuttaneet paikkakunnalta toiselle, ja tavat tulevat mukana.Pienet noidat söpöine vitsoineen… aijai, ihania : )

 6. 12

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos teille! Myös pikkunoitien puolesta. Oli kyllä varsin mainio sää virpoa ja muutenkin touhuta. 🙂 Aurinko paistoi näemmä lapsukaisiakin silmiin, kun niin siristelevät.Vaakku, Teen kollaasit Picasalla tai PhotoScapella. On niillä jotenkin yksinkertaisempaa kuin Photoshopilla.Ihana kuulla, että pidät kuvistani ja kollaaseista.♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *