Pääsiäinen kuvina

Pääsiäisenä herkuteltiin sitruunaisella hyytelökakulla, jonka päällä on mangososetta pehmeyttä antamassa. Ihanan raikasta ja keväistä!
Krookukset on nyt viikon ajan aloitelleet kukintaansa. Miten voikin olla piristävät ja suloiset tällaiset pienet vaatimattomat kukkaset tuolla muuten harmaan ja ankean luonnon keskellä! Takapiha on lähes lumeton jo, pari kasaa varjoisimmissa paikoissa vielä, mutta kukkapenkit on jo ihan sulana.
Tulppanitkin on osa noussut jo parikymmensenttisiksi. Narsisseja, helmililjoja ja skilloja pukkaa kovasti kylmästä maasta. Ei mene kauaa, kunnes nekin jo availee kukkiansa. Jos sääennusteita on uskominen, tämän viikon aikana lähtee loputkin lumet.

ps. Eilisen vedinjuttu meni niin kuin suurin osa suosittelikin. Kyllähän ne teräksiset vetimet jäävät kaappiin. Täytyy keksiä posliinivetimille jotain muuta käyttöä.

Kommentit
 1. 2

  Merja K sanoo

  >Meillä on piha vielä täynnä lunta, krookuksia, narsisseja ja tulppaaneja odotan innolla 🙂

 2. 3

  Ainutlaatuinen sanoo

  >Samaten krookukset on nousseet. Mangohyytelökakku on minunkin kevään ja kesän lemppari. Se on niin keväinen ja kaunis!

 3. 4

  Seija sanoo

  >Ihanan näköinen kakku kerrassaan! 🙂 Nam. Ja todellista kevättä kun kukat tulevat esiin <3

 4. 5

  KoivukujanRiikka sanoo

  >OMG! miten kauniit kuvat 🙂 meillä kans vielä toista metriä lunta, saa vielä ootella että multa alkaa näkymään …. KAUAN!

 5. 6

  Hanna sanoo

  >Ihania krookuksia! Tosi kaunis väri noissa vaaleissa. Minun krookukset olivat suurimman lumikasan alla, joten ovat vasta ihan pienenä alkuna.En muista sainko aikasemmin kommenttini läpi, mutta kaapista tuli tosi hieno!! Varmasti vaivan arvoinen.

 6. 8

  Eena sanoo

  >Ihanan herkullinen kakku, ja voi vitsi, sulla jo krookukset kukkii. Meidän pieni puutarhaplänti (lue: muutaman neliön kokoinen rivitalon takapiha) on vielä ihan lumen peitossa. Jostakin nurkasta jo vähän ruskea nurmikon nurkka pilkistää. Vaan odotellessa siis.

 7. 9

  Heidi sanoo

  >ihanat kevätkuvat!! ja tuo kakku 😀 olisitpa nähnyt mun tekeleen…pilasin jo kolmannen juustokakun!! siinäkin oli hienosti mangososepäälynen, joka valui ja se keskikerros oli liian matala…mutta hyvää se oli 🙂 blogikuviin ei tosin päässyt 😉

 8. 12

  Tanja sanoo

  >Hei, pysyykö sinulla kukkalaatikot ikkunoilla ilman mitään pidikesysteemiä vai onko jokin näkymätön systeemi, jolla saat pysymään ne? Meillä on aika kaltevat ikkunalaudat ja ne vaatii pidikkeen, mielellään näkymättömän sellaisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *