Olohuoneessa

teollisuus arkkuPari kuvaa olohuoneesta. Täällä vallitsee kivan rauhallinen ja haalea syksyyn sopiva tunnelma. Lisäsin ikkunaan toiset samanlaiset valkoiset ohkaiset verhot. Kesällä oli vain yhdet ja niiden keveys sopikin kesään. Nyt teki mieli lisää jotain ja aloin jopa pohtimaan värillisten verhojen hankintaa talveksi… Pellavasta jotain, ehkä harmaata tai pellavanväristä. Mitä mieltä sinä olet, millaiset verhot meidän olohuoneeseen sopisi? Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä! Meillä on viimeiset vuodet ollut valkoiset verhot kaikissa huoneissa lukuunottamatta pojan huonetta.

Betonisten kynttiläkippojen kanssa samaan aikaan tein tällaisen alustan pöytäkynttilöille. Kertakäyttölautaselle vaan lappasin sementtiä. Aika kiva tuli!

Ekaluokkalaisen viihdettä, maalisävylastujen asettelu. Hyvä sarja!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Siis noi betonijutut on kyllä niin ihania! Mä juuri varasin, että kun aletaan tehdä remppaa, pitää mun sitten saada hiukan sitä kuraa myös omiin askarteluihin 😀

  Syksyyn sopii juuri tuollainen seesteisen harmoninen värimailma. Kynttilän valosta tunnelmaa, ja paketti on kasassa 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Siinä samalla onkin kiva askarrella betonijuttuja kun betonia käytetään remppajuttuihin! Ei tarvitse edes erikseen alkaa sekoitella. 🙂

 2. 2

  Petra sanoo

  Kaunista on, niin rauhalliset värit. Sopisiko tummanharmaat pellavaverhot teille?

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos Petra! Harmaa pellava voisi toimiakin, ajatuksena ainakin on ihana! Kovin tummaa en uskalla kokeilla, mutta ehkä joku keskiharmaa jos ei vaaleanharmaa olisi hyvä!

 3. 3

  Sisko sanoo

  Mielestäni harmaat esim. pellava tms verhot sopisivat teidän olohuoneeseen. Voihan siihen valkeaan taas palata keväällä jos tuntuu, ettei ollut oikea valinta 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Niin, minä kyllä luulen, että valkoiseen palataan keväällä joka tapauksessa! 😀 Kesään kuuluu niin ehdottomasti valkoiset verhot! Mutta harmaa voisi olla hyvä nyt. Pitääpä vielä miettiä! Kiva kun kävit, Sisko!

 4. 4

  sanoo

  Voithan pitää valkoiset ja yhdistää siihen sitten harmaat verhot. Itselläni on usein kahdet verhot – toiset harsomaiset (pitsiä tms.), yleensä valkoiset keskellä ja sitten reunoilla toiset, jotka on vähän peittävämmät. Ei tarvitse huolehtia muiden katseista tässä kerrostalon ekassa kerroksessa, mutta valo pääsee silti läpi. Oisko hyvä?! 🙂

  • 4.1

   sanoo

   heei, mikä idea! Mitenköhän en tuota tullut ajatelleeksi. Jos laittaisin värilliset pellavaverhot yksien ohuiden valkoisten kaveriksi! Oispa varsin hyvä! Meillä ei tarvitse näkyvyydestä tällä puolella taloa huolehtia kyllä… ja sälekaihtimet löytyy, jos tarvetta tulee. Ehkä kokeilen tätä jollakin kaapista löytyvällä kankaalla. 🙂 Kiitos vinkistä!

 5. 5

  sanoo

  Ihana samoja ajatuksia täällä päässä käydään läpi; minkä väriset verhot olkkariin. 😉
  Pellavaiset harmaan sävyssä…? Sopisi ihanasti myös tuon rouhean betonin kanssa, vaikkei ihan vierekkäin olisikaan.

  Mahtava tuo arkku, vautsi. <3 Rakastuin. 😉

  • 5.1

   sanoo

   Kyllä, kävisi kivasti myös betoniin, mattoihin ja musta-valkoisiin juttuihin. Ruskean sohvan kanssa sitten onkin tarkempaa, pitäisi löytää sopivan pehmeä harmaan sävy.

   Arkku on viime vuoden huutislöytö. Ostin sen kellastuneen vanerin värisenä ja maalasin mustaksi. Se on ollut teollisuuskäytössä ennen. 🙂 Minäkin tykkään siitä kovasti!!

 6. 6

  sanoo

  Minulle tuli kanssa heti mieleen, että miten olisi harmaat pellavaverhot reunoihin ja valkoiset olemassa olevat verhot sisäreunoihin (vai miten se nyt sanottais ;)) siis kahdet eriväriset verhot. Minä ainakin laittaisin meille johonkin niin jos olisi niin paljon ikkuna-ja verhoalaa. Kankaana pellava olisi minusta teille tyyliin sopivin 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Minäkin uskon, että pellava olisi se oikea materiaali verhoihin! Ikeassa on muistaakseni kaunista vaaleanharmaata pellavaa, täytyy käydä ostamassa sitä palanen, jotta pääsen mallailemaan väriä. 🙂 Meillä tuo ikkuna on aika reilun kokoinen ja verholauta melkeen kaipaa leveämpiä verhoja.

 7. 7

  Emilia sanoo

  Suosittelen ruskehtavan harmaata pellavaa -tuo yksi sävy matosta, joka on alimmassa kuvassa! Toisi vähän lämpoä muuten mustavalkoiseen maailmaan 🙂 Ja ehdottomasti niin, että jätät valkoiset keskelle 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Hyvä idea kyllä olisi ottaa matosta verhojen väri! Tuo maton vaalein väri vaan on liian vaalea valkoisen kaveriksi, kun ihanastuin ajatukseen jättää yhdet valkoiset verhot ikkunaan. Täytyy lähteä katselemaan pellavia!

 8. 8

  sanoo

  Tykkään teidän olohuoneen sävymaailmasta. Verhoiksi voisi sopia joku vaaleanhopea tai pellavan peige.
  Meillä on verhoina tällä hetkellä kiiltävä hopa ja siihen yhditetty valkoinen pellava. Toimii ainkin hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *