Olohuoneen toinen puoli

Olohuone Musta rottinkituoli

Olohuoneen entisestä sohvaseinästä tuli kivan ilmava kun sen kalustus on aiempaa huomattavasti keveämpi. Ensin epäröin sohvan yläpuolella olleen tauluhyllyn kohtaloa, mutta se näyttääkin aika kivalle, kun siirsin sen alle mustan rottinkituolin ja mustaksi maalaamani rottinkipöydän. Vihdoin nämä kaksi pääsivät pariksi, kuten alunperin haaveilinkin. Varsin mukava istuskelupaikka muodostui tähän, mistä nytkin näpyttelen postausta!

Olohuone Ikea Storsele

Rentoilua ja saunaa, sekä herkuttelua on ollut illan ohjelmassa. Päätin jo päivällä haluta lempparini Pandan Black&White lakupussin viikonlopun herkuksi, mutta koin karmaisevan pettymyksen, sillä tuo pussi oli loppu kummastakin lähikaupastamme, eikä miehen kauppareissullakaan sitä ollut löytynyt. Ei kai nuo ihanat mustavalkoiset lakupussit vaan ole poistumassa myynnistä… on nimittäin ihan huippuhyviä! Aika uusi tuote kai, joten tuskinpa sentään lopettaisivat sitä. Jouduin sitten tyytymään toisenlaiseen lakumixiin… ja vieläkin harmittaa!

Viimein on lätkäfinaalitkin paketissa ja jännitys ohi! Meillä herkkäkorvasimmat on helisemässä näiden pelien ajan kahden kovan kärppäfanin ansiosta. Mutta onhan se hienoa, juu! Hyvä Kärpät. 🙂

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *