Olohuoneen nurkassa

olohuone tammikuu

Heipä hei täältä olohuoneen nurkasta! Virittelin paremman työpisteen minulle sen verran lähellä joulua, että tämä sisustuksellinen muutos taisi jäädä siinä joulutohinoissa kokonaan esittelemättä. Otetaan nyt vahinko takaisin, niin näette, minkälaisen pöydän äärestä naputtelen blogipostauksia. Pukkijalat on alunperin vanhan kodin olohuoneesta, silloisen työpisteeni alta siirtyneet ruokapöytäkäyttöön ja päätyivät sieltä taas alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa. Ikean pukkijalat ei ole tukevimmasta päästä, mutta kun pöytälevy on kiinnitetty kunnolla, toimii jalat oikein hyvin työpöydän alla. Edellinen versio työpöydästä oli kyllä tietokoneen käyttöön riittävä, mutta kun työhommissa toisinaan pöytätilaa tarvitaan papereillekin oli suurempi laskutaso välttämätön, vaikka koitankin siirtyä mahdollisuuksien mukaan paperittomaan elämään.

olohuone tammikuussa olohuone työpöytä_

työpiste olohuone_2

Vaikka välillä kaipaankin työhuonetta, johon saisi levittäytyä kaikkien projektien kanssa, en osaa kyllä kuvitella sulkeutuvani muulta perheeltä pakoon oven taakse. Keskittymistä vaativat hommat tulee hoidettua silloin kun muut ei ole kotona tai sitten iltaisin talon hiljennyttyä. Aika hyvin onnistun useimmiten iltaisin sohvalla istuskellessa torjumaan kiusauksen kurkata työjuttuja, mutta toisaalta taas, silloin kun on tarve reagoida nopeasti johonkin asiaan, on koneelle helppo piipahtaa ja tarkistaa vaikka se oikea maalisävy vielä suunnitelmista, kun asiakas on jo maaliostoksilla.

Tämä minun työtuolini on oikea helmi, vai mitäs sanot?! Se tuli lasten serkkulasta (kiitos H!) alunperin Eemilin huoneeseen, mutta käytännöllisistä syistä muutti sittemmin olohuoneeseen. Tuoli ja sen puunsävy tuo sopivasti lämpöä ja rosoa olohuoneeseen. Jouluksi tekemäni eukalyptuskranssi on kuivunut kauniiksi ja se sai jäädä joulun jälkeenkin kotia koristamaan. Tietokoneen vieressä oleva peili on pyörinyt siellä täällä muutosta saakka. Peili on talon alkuperäisen asukkaan peruja ja varsin sympaattinen. Ehkä keksin sille joku päivä vielä paikan seinältäkin.

työtuoli

Minulla on työn alla postaus vuoden 2016 sisustustrendeistä ja niissä riittääkin kirjoiteltavaa. Eiköhän siis viikonlopulla perehdytä trendiväreihin sun muihin juttuihin, jotka ovat kovasti pinnalla juuri nyt!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Onpa kaunista ja seesteistä <3 Tosi kivaa fiilistä tuo tosiaan tuo vanha tuoli työpöydän eteen. Tykkään kovasti! Olen alkanut muutenkin pikkuhiljaa lämpeämään tuolle puunvärille…

  Yhdestä asiasta on pitänyt mainita, en tiedä onko joku muu huomauttanut asiasta, mutta blogisi fonttikoko on vähän pienehkö 🙂 Minulla ei pitäisi vielä ikänäkö-ongelmaa olla, mutta tosi usein huomaan siirtyväni lähemmäs ruutua, että näen lukea tekstit kunnolla. 🙂 Jos vertaa esim. sivupalkissa olevia tekstejä (linkit muiden blogiin jne.), ovat ne paljon luettavampia kooltaan.

  Mukavaa viikonloppua teille!

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Heidi! Luonnolliset puunsävyt on aina paikallaan sopivana annoksena. 🙂

   Onpa tuosta fonttikoosta joku tainnut aiemminkin mainita ja nyt pyysinkin pykälää suuremman fontin blogiin. Miltäs näyttää? Näkyykö nyt paremmin? 🙂

 2. 2

  Anna sanoo

  Kivan ja toimivan näköinen työpiste! Oletko tykännyt macista ja tottunut sen käyttöön?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *