Olohuone työpisteen ilmestymisen jälkeen

Lupasin kuvia, kuinka työpisteen tulo olohuoneeseen muutti olohuoneen järjestystä. No, itseasiassa ei oikeastaan juuri lainkaan. 😉 Yhden kalusteen verran täytyi kuitenkin kalustusta karsia, kun musta arkku joutui väistymään työpöydän tieltä. Vaihtoehtoina oli viedä valkoinen sohvapöytä tai arkku pois ja kauaa ei lopulta tarvinut miettiä. Musta arkku ryhtyi meille sohvapöydäksi ja valkoinen pöytä meni varastoon odottamaan, josko se vielä joskus pääsee käyttöön. Missään tapauksessa en siitä raski luopua, sen verran ihastunut siihen olen ollut sen löytämisestä asti.

Tykkään arkusta tosi paljon sohvapöytänä! Se on kätevä pyörien ansiosta ja on helppo siirrellä tarvittaessa pois edestä.
Nyt kun virallinen sohvapöytä on pois ja työpöytä on ikkunan edessä, on olohuone jotenkin paljon rennompi fiilikseltään. Aiemmin se on ollut hitusen formaali kaikkine olohuoneeseen kuuluvine juttuineen.

Kiitos edelleen kaikista ihanista tsempeistä ja viesteistä, joita olen saanut Esmeralda Interioriin liittyen!! Olette kaikki niin kannustavia. ♥

Kommentit
 1. 1

  zubi sanoo

  No tuohan sopii paikalleen kuin nenä päähän, kotoisan ja kivan näköistä!

 2. 2

  Onni sanoo

  Sopii tosi hyvin. Aavistuksen rennomman näköistä kyllä, mutta silti tosi tyylikästä. 🙂 ihana paikka työskentelyyn!

 3. 3

  sanoo

  Kivasti sait työpisteen sijoitettua olohuoneeseen! 🙂 Hyvä esimerkki siitä, miten saa asian ratkaistua, jos ei ole erillistä huonetta kys.toiminnolle.

 4. 4

  sanoo

  Onpa inspiroiva työpiste ja sopii olohuoneeseen mainiosti. Hauskasti työpiste sijoittuu tapahtumien keskipisteeseen. 🙂

 5. 5

  Jonna sanoo

  Ihana paikka työpisteellä! Luonnonvaloa, avaraa ja ilmavaa, ei uskoisi että työpiste on ”jouduttu” laittamaan olohuoneeseen 🙂 On sen näköistä, että tuossahan sen juuri kuuluukin olla.

  • 5.1

   sanoo

   Minäkin kyllä tykkään kovasti valoisasta työskentelypaikasta! Olohuone on aivan hyvä paikka istuskella. Kiva kuulla, että näyttää kuuluvan huoneeseen!!

  • 8.1

   sanoo

   Arkut on tosi kivoja! Itse lisäsin arkkuun pyörät heti maalaamisen jälkeen. On ollut kyllä kätevä, arkku kun on täynnä tavaraa ja painava liikuteltava muuten. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *