>Olohuone tammikuussa

>

 Olohuone on tammikuussa selkeä ja hempeä.
Luonnonsävyjen lisäksi ainoa väri tulee kukkasista.
Olohuoneeseen on tehnyt mieli paljon erilaisia materiaaleja ja pintoja. Nyt löytyykin ainakin pellavaa, puuvillaa, villaa, terkoturkista ja samettia. Mukavan vaihteleva kokonaisuus.

Hyasintin sipulit saavat olla esillä odottamassa lehtien kuivumista. Keväällä istutan pussillisen jouluna kukkineita puutarhaan. Saa nähdä, mitä syntyy. Haaveissani on erilaisten, eriväristen hyasinttien meri.

 Lempeän vaaleanpunaiset esikko ja tulppaanit tuovat kevään mieleen.
Vaaleanpunaiset tulppaanit ovat mieheni syntymäpäiväkukat, esikko on viikonlopun juhlistaja. 
Muutenkin mieleni alkaa tehdä vihreää ja kukkivaa. Kohtahan onneksi alkaa se aika, kun kaupoissa on lempikukkiani, helmililjoja. Kunhan päivä vielä vähän pitenee, keittiöön voi laittaa yrttien taimia. Kylläpä on sitten mukava ruuanvalmistukeen käyttä tuoreita yrttejä.
Ovatko tämän postauksen kuvat mielestäsi liian isoja?
Itse pidän blogeja selaillessani isoista kuvista, ei tarvitse klikkailla suuremmaksi tai tihrustella.
Rentouttavaa sunnuntaipäivää!
Kommentit
 1. 1

  Merja K sanoo

  >Kaunista ja keväistä, ihana tunnelma :)Minäkin pidän isoista kuvista, niin ei tarvitse klikkailla suuremmiksi.Iloa sunnuntaipäivääsi!

 2. 2

  Niina sanoo

  >Ihana tammikuinen tunnelma teidän olohuoneessa 🙂 Ihanaa sunnuntain jatkoa!

 3. 3

  Kikke sanoo

  >Oikein hyvältä näyttää :)!Ja mukavan kokoisia kuvat.Ihanan hempiät tulppaanit ja esikko-selvä kevään merkki ;)!

 4. 5

  Ainosofia sanoo

  >Pidän kovasti olohuoneen luukista.Selkeää ja kaunista.Minä pidän myös isoista kuvista – ei tarvitse klikkailla kuvia isommaksi – passeleita sinun kuvasi 🙂

 5. 9

  Anne sanoo

  >Kuvat eivät ole ollenkaan liian isoja (jos sinulla on vain riittävästi tallennustilaa). Herkkä vaaleanpunainen – mukava mauste tammikuuhun. Esikko näyttää kivalle, mutta sen kanssa en itse onnistu. Esikot ovat ihan good bye, heti kun sellaiset yritän kotiini kantaa.Tunnelmallinen tuo teidän olohuone. Kelpaisi minulle ihan sellaisenaan!

 6. 10

  ANNAO sanoo

  >Näyttää hyvältä :)Kuvat ovat mielestäni sopivan kokoisia.Mukavaa sunnuntain jatkoa!

 7. 13

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Merja K, kevät minullakin kovasti tulee mieleen vaaleanpunaisista kukkasista. :)Niina, Kiitos! Mukava kun kävit.Kikke, Esikko kyllä kertoo keväästä! Kiitos. :)Johanna, Kiitos kauniista viestistäsi!Ainosofia, Mukava kuulla, että pidän olohuoneestamme. :)Niina, Kiitos!Kiitos Vekarus!Sini, Kiitos! Kiva kun käväisit. :)Anne, Enpä muista, miten esikko viime vuonna käyttäytyi, pysyikö kuinka kauan hengissä. No, ovat onneksi edullisia, joten hankitaan uusia jos ei kestä! 😀 Kiitos!ANNAO, Kiitos!Minttunen, Kiitos viestistäsi!quu, Kiva kun tulit visiitille. Kiitos mukavasta viestistäsi! 🙂

 8. 14

  sarppa sanoo

  >Kaunista!<3 Vaaleanpunainen on niin ihanan hempeä väri.Itsekin tahdon sen värisiä kukkasia kotiin.Ihanaa alkanutta viikkoa!

 9. 15

  selma sanoo

  >Tosi kaunista on! ja kuvat ovat kooltaan minun makuun. Noista kukista saa niin keväisen fiiliksen! Kivaa viikkoa!

 10. 16

  Lovviisa sanoo

  >Seesteisen tunnelman olkkari…Ja ompas tutunnäköset sinkkipurkki ja maljakko ynnä vaaleenpunaset kukkaset…samma här:) Mukavaa viikkoa sinulle:)

 11. 17

  Esmeralda sanoo

  >sarppa, Kiitos! selma, kiva että tykkäät. Kiitos!Lovviisa, Ai sinulta löytyy samanlaisia. 🙂 Ikean tavaraa löytyykin melkeen joka huushollista. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *