Vaihtelu virkistää

nukkamatto olohuoneessa

Reilu vuosi sitten kun ostin olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen uudet matot, väläyttelin mielessäni mahdollisuutta vaihtaa mattojen paikkoja ja erityisesti kokeilla makuuhuoneen muhkeaa nukkamattoa olohuoneeseen. Vaaleat päälliset sohvassa kuitenkin esti nämä suunnitelmat, sillä nuo kaksi harmaata, nukkamatto ja vaalea sohva eivät sopineet lainkaan yhteen. Tummanharmaa sohva sen sijaan sopii oikein kivasti vaaleamman harmaaseen mattoon ja nyt kun fiilis ei vielä ole liian keväinen, ehkä tuosta lumisateesta johtuen, päätin kokeilla tällaista harmaata yhdistelmää olohuoneeseen. Kun kevät tosissaan koittaa, toivottavasti pian, taitaa nukkamatto tuntua turhan talviselle ja tumma sohvakin hiukan liian synkälle valoisaan vuodenaikaan. Ehkä tässä vielä on kuitenkin jokunen viikko aikaa ennen kuin ollaan niin keväässä, että tästä talvisesta yhdistelmästä tekee mieli luopua.

nukkamatto olohuoneessa

Sytyttelin perjantai-illan kunniaksi kynttilöitä vähän sinne tänne ja kylläpä tulikin hygget fiilikset. Nukkamatto tuo kieltämättä olohuoneeseen ihan toisenlaisen tunnelman kuin edeltäjänsä. Jos haluat kurkata, miltä olohuone aiemman maton kanssa näytti, kurkkaa olohuone -tagin taaksen, niin eiköhän sieltä löydy kuvia. Saattaa olla, että ikävöin villamattoa jo ensi viikolla, mutta siitähän ei seuraa muuta kuin että nukkamatto lähtee takaisin makuuhuoneeseen. Ihana viettää tänään rauhallista iltaa himassa! Kuopus sai ystävänsä yökylään ja tytöt katosivatkin kellariin lelukuorman kanssa. Muut ovat vielä menoissaan ja minä fiilistelen perjantaihyggeä täällä aivan itsekseni! Tekisi melkein mieli kellahtaa tuohon nukkamatolle ja nostaa jalat sohvalle. Voi tosin olla, että matolle ilmaantuisi pian yksi vauhdikas ja karvainen ystävä, eikä rentoutumisesta olisi enää tietoakaan!

nukkamatto olohuoneessa

Viikko on mennyt taas ihan kuin hujauksessa ja tekemistä on taas ollut enemmän kuin riittämiin. Tätähän se helposti on, että ohjelmaa ja menoja on yllin kyllin, jos ei osaa välillä tehdä stoppia ja ottaa rauhallisemmin. Onneksi siihen kiireettömäämpäänkin menoon on aika ja mahdollisuus välillä. Huomenna ollaankin sitten menossa koko perheellä Lahteen seuraamaan kisoja!! Tänä iltana on kuitenkin aika relata. Itse ajattelin tehdä sen sushia valmistaen. Kyllä kummasti mieli rauhoittuu kun keskittyy käärimään makeja ja näpertelee kaunista syötävää perjantai-illan ratoksi!

//Ihanaa perjantai-iltaa ja viikonloppua!

Kommentit
    • 1.1

      Essi / Esmeralda's sanoo

      Suorastaan väkisin aurinkoisena päivänä tulee mieleen siirtää nukkamatto olohuoneesta pois. Koitan kuitenkin malttaa mieleni ja odotella edes tuonne huhtikuulle, sillä muuten tuo matto on niin kiva olohuoneessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *