New Year’s Eve

uuden vuoden aatto

Yhtäkkisen inspiraation yllättämänä löysin itseni eilisiltana väkertämästä uuden vuoden koristuksia. Uuteen vuoteen kuuluu kulta ja kimallus. Niinpä koristelin pienet lasipullot mustilla ja kullan sävyisillä teipeillä ja tapeteilla. Valko-kulta -raidalliset servetit löytyi marketista. Kivituikkujen väliin asettelin paristokäyttöiset tähtivalot ja kivituikkuja, askartelinpa pari kiiltelevää paperitähteäkin ja rento uuden vuoden kattaus on valmis!

uuden vuoden aatto

uuden vuoden aatto

Uuden vuoden juhlinnassa on se kiva juttu, että siihen ei liity liiaksi perinteitä ja odotuksia vaan silloin nyt vaan on tapana tehdä jotain kivaa ja syödä jotain hyvää. Meillä se kiva taitaa olla raketteja, saunomista ja ystäviä ja hyvä taas sushia sekä joululta jääneitä suklaita. Rakettien osalta tyydytään muiden rakettien katseluun ja luulenpa, että meidän olohuoneen ikkunasta näkyy koko kylän ilotulitukset kun pidetään valot vähissä.

uuden vuoden aatto uuden vuoden aatto

uuden vuoden koristeet

Sapuskat ei kuitenkaan itsestään valmistu, joten lähden katsomaan, joko sushiriisit olisi sen verran jäähtyneitä, että pääsisin rullailemaan makeja tarjolle! Ja parit popparit täytyy poksautella myös! Iloista uuden vuoden aaton iltaa teille!

Onnekasta uutta vuotta 2016!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 3

  EevaR. sanoo

  Hei. Kiitos kauniista kuvista.
  Olen ihaillut kattauksissasi mustaa jalallista tarjoiluastiaa, jossa sinulla on pähkinöitä tms. Minkä valmistajan astia se on ja mistä sitä voi ostaa?
  Hyvää Uutta Vuotta!

 2. 4

  Kaisu sanoo

  Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle SInulle ja perheellesi. Teillä on työntäyteinen, muistorikas vuosi takapäin oman kodin tiimoilta! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *