>Neitokaisten valtakunnassa uusi sänky

>

 Yli vuoden etsimisen jälkeen löysimme sopivan kerrossägyn tytöille. Se on pieni, siro ja vanha, niinkuin pitikin olla. Oikeastaan paljon parempi, mitä kuvittelin etsiväni.
Kerrossänky on aikoinaan rakennettu kahdesta pienestä hetekasta. Kaarevat vanerit on irroitettavina turvalaitoina. Me maalasimme sängyn mustaksi.
Samalla tuli räpsittyä kuvia huoneesta muutenkin. 
Täällä asuu tyttäremme, 6- ja 3-vuotiaat prinsessat. Kerrossänky toi kivasti lisää leikkitilaa huoneeseen, kun toinen sänky lähti pois.
Tytöt tykkää huoneestaan oikein kovasti, kuten me muutkin. 
Jos haluat kurkata, miltä huone näytti ennen, täältä löytyy kuvia.

Kommentit
 1. 1

  Syysunelma sanoo

  >Onpa hieno sänky kyllä!:) Ja tuli kivasti lisää leikkitilaa varmasti.

 2. 2

  Merja K sanoo

  >Oi, miten ihana löytö! Sänky on oikea aarre. Muutenkin kiva huone teidän tytöillä 🙂

 3. 5

  Hanna sanoo

  >Ihanan näköistä! Tykkään tuosta tumman ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä kovasti.

 4. 7

  Sarppu sanoo

  >Kerrassaan upea sänky, viehättävä ja huone muutenkin ihana, kyllä kelpaa leikkiä ja uinua 🙂

 5. 10

  Esmeralda sanoo

  >Syysunelma, Kiitos!Merja K, Kiva että tykkäät! Kiitos. :)Sokrutin, Niinpä, on kyllä oikea Löytö!Vekarus, Kiitos.Hanna, Niin minäkin tykkään. Tumma tasoittaa tuota lällyä vaaleanpunaista, joka on neitokaisten lempiväri yhä vain. Kyllä innolla odotan, että väri-ihastus vähän vaihtuisi… :DKiitos Ruusa!Sarppu, Kelpaa kyllä! Tytöt niin helppo laittaa nukkumaan, kun innoissaan kömpivät omiin uusiin peteihin. :)Rilla, Mukava kuulla! Kiitos!Kikke, Kiitti! 🙂

 6. 12

  Hanna sanoo

  >Tosi suloinen sänky! Ja tykkään myös kun lastenhuoneessa on tuollainen tummempi tapetti.

 7. 13

  Esmeralda sanoo

  >mansardikaton alla, Kiitos! Minunkin mielestäni tuo väri on juuri oikea tuollaiseen rautasänkyyn. Musta sen kuuluu olla!Hanna, Mukava kuulla että sinäkin tykkäät! Kiitos! 🙂

 8. 16

  Kirsikka sanoo

  >Hieno sänky, sopii sinne tosi hyvin. Meilläkin pitäisi olla kerrossänky tuonne lasten pikkusoppeen. Alkaa olla ahdasta tyttöjen nukkua siskonpedissä…Onneksi sentään ovat nukkuneet nyt melkein kokonaisia öitä omassa sängysssään, etteivät enää hipsi jo alkuyöstä meidän viekkuun 🙂 Nukkuvatko teidän lapset mielellään siinä, oliko kiistaa kuka nukkuu alhaalla? ihana tuo lintuvalaisin!

 9. 17

  Anonymous sanoo

  >hei, kivan näköinen sänky. mietin että mitenkäs yläsängyssä nukkuva kiipeää petiin, en huomannut minkäänlaisia tikkaita yms?

 10. 18

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Tuire, Lintulamppu on omasta lapsuudestani, oli huoneessani kun olin pikkutyttö♥.Johanna, Kiitos!Kirsikka, Tytöt nukkuvat sängyssä todella innoissaan, eivätkä lähde edes iltaisin vetämään iltarallia, kuten aiemmin on ollut tapana. Lapset nukkuu meillä lähes poikkeuksetta läpi yön omissa sängyissään.Isosisko varasi vanhemman oikeudella heti yläpedin. Pienempi meinasi suuttua, mutta saatiin neuvoteltua alapetikin kelpaamaan. 🙂 Minäkin tykkään lintulampusta kovasti, ja kuten Tuirelle kirjoitinkin, sillä on todellista tunnearvoa.♥Kiitos!Anonyymi, Kiitos! Sänkyyn pääsee hienosti kiipeämään päädystä, poikkipinnat toimivat tikkaina. 🙂

 11. 19

  kehrä sanoo

  >Kaunis sänky ja nappiin osunut värivalinta! 🙂 Kelpaa neitokaisten uutukaisessa sängyssä pötkötellä!

 12. 21

  eikku sanoo

  >Mukavan näköinen sänky ja sitä tarpeellista leikkitilaakin tuli samalla lisää. Kaunista, kyllä tyttöjen kelpaa leikkiä. 🙂

 13. 22

  kisu sanoo

  >Hieno sänky. Ja tosi kauniilta näyttää tyttösten huone!Mukavaa viikon jatkoa!-kisu-

 14. 23

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos kehrä, Kiva kuulla että tykkäät. :)selma, Niinpä! Vaikka aiemmin harmitti kun meni joitakin sänkyjä sivu, nyt on tyytyväinen ettei ihan kivaan tarvinut tyytyä. :)eikku, Kiitos! Kyllä tytöille leikit onkin hyvin maistunut uudistuneessa huoneessa.kisu, Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *