NE tyynyt

Huomasinpa tuossa juuri, että en ole laittanut yhtään kuvaa tänne näistä tyynyistä, joita ilman jo luulin jääväni, mutta erään lukijani vinkistä en jäänytkään. Ihan ansaittu nimitys olis se herkku näille, on nimittäin uskomattoman ihanat. Ja oli muuten uskomattoman edullisetkin. Herkkujen lisäksi meille tuli yksi New Your Loungekin, harmaana tietysti. Muut piristää kotia kirkkaanvärisillä kevättyynyillä, minä lisään harmaata.

Nyt ovat jo kaikki uudet tyynyt kivasti ruttuun nukuttuja, ja mikäs sen kivempi näillä pötkötellä, kun kohta kaikki sisätyynyt on vaihdettu höyhenisiin. Jotenkin nämä graafiset kuviot on vienyt sydämeni täysin, myös tuo mustavalkoinen novitan tyyny.

Ehkä olisi aika vaihtaa kuitenkin tuo Let it snow -taulu pois… Vaikka kevät tuntuu olevan tosi kaukana, ei nyt sentään lunta tarvitsisi toivoa. Sitä sataa ihan muutenkin… Olisikohan paikallaan taiteilla jotain hiukan keväisempää!?

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Aivan ihana kokonaisuus, nuo tyynyt ja kaikki muu olohuoneessanne sopii kyllä valtavan hyvin yhteen! 🙂

 2. 4

  sanoo

  Todella kivat tyynyt ja niin kaunis kokonaisuus. Itsekkin olen yrittänyt saada mustavalkoisia tyynyjä sopimaan meille , mutat eivät sitten sovi millään …
  Niin kaunis kattaus ja herkut myös tuossa alemmassa postauksessa!
  Blogiasi on aina vaain yhtä kiva lukea!

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos Sanna! Meillä oli aiemmin harmaasävyisten tyynyjen kanssa ongelma, kun sohva oli ruskea. Silloin mustavalkoiset tyynyt kyllä kävivät. Nyt kun harmaan sohvan kanssa käy lisäksi erilaiset harmaat tyynyt, olen aivan innoissani! 🙂
   Ihana ihana kuulla, että viihdyt blogini parissa! ♥

 3. 5

  sanoo

  Tosi hienosti käy teille nuo graafiset kuviot….Minäkin tilasin nuo H&M:n musta kuvioiset tyynynpäälliset,mut ne meni noihin ruokailuryhmän tuolien päällisiksi(kuvia sivuillani).Olisin tilannut muutaman lisää,mut eihän niitä enää ollut….mullakin lisääntyy vain musta/harmaa väri sisustukseen ja toiset vaihtaa jo keväisiin väreihin…mut vielä sitä niitäkin kerkee laittamaan:)

  Odotellaan kevät aurinkoa ensin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *