Nautiskelija

oliver_

Aloin alunperin kuvaamaan olohuoneessa aivan muita juttuja kuin kissaa, mutta Oliver innostui poseeraamaan sohvalla niin makeasti, että pakkohan tätä kissaherraa oli kuvata! Huomasin juuri, ettei meidän Oliver ole päässyt blogissa esille aivan niin usein kuin tahtoisin. Kun Oliver tuli meille pentuna kesällä, lupasin kirjoitella kissankin kuulumisia toisinaan blogiinkin! Yksi syy odotettua vähempiin kuviin on varmaankin ollut se, että ensimmäiset kuukaudet Oliver on ollut sen verran vilkas tapaus, että paikoillaan pysyminen muulloin kun unessa on ollut aika harvinaista. No, nyt kun Oliver on käynyt nipsnaps -operaatiossa, on vauhti alkanut vähän hidastumaan ja loikoilu kiinnostaa huomattavasti aiempaa enemmän.

Oliver on aivan tosissaan sitä mieltä, että sohva on hänen valtakuntaansa ja mikäli tilaa sattuu jäämään, voi viereen mahdollisesti istahtaa joku ihminenkin, ehkä. Yleensä istuja saa kuitenkin mulkaisun osakseen, kun erehtyy kissan rauhaa häiritsemään. Lampaantaljat on hänen hipelöitäväkseen tarkoitettuja ja sohvatyynytkin vain sitä varten, että hän voi niihin nojailla tai vaihtoehtoisesti kaivautua tyynykasan alle tirsoille.

Oliver

Oliver, tuttavallisemmin Olle tai Oltsu, on harvinaisen seurallinen ja ihmisrakas kissa. Kyllä siitä vaan on ollut meille paljon iloa! Se rakastaa lasten sylissä ja käsittelyssä oloa. Mikään halipusuttelu ei ole Oltsulle liiallista vaan se retkottaa onnellisena kaikessa pyörityksessä. Osaa Oliver olla ovelakin; joku aamu se on saanut huijattua itselleen kolme aamuruokaa kun on jokaiselta herääjältä vuorollaan kerjännyt ruokaa. Iltaisin meidän pitää muistaa laittaa lastenhuoneiden ovi tiukasti kiinni, sillä muuten Oliver saattaa herättää lapset jo kuudelta syömään ja leikkimään.

Huomasitteko joitain muutoksia blogin ulkoasussa? Joskus aikoinaan blogissani oli tuollainen ylävalikko pääkategorioille ja halusin sen uudelleen käyttöön eri aihealueiden juttujen lueskelun helpottamiseksi, Samalla viilattiin vähän fontteja, värejä ja asetteluja. Aiemman kommenttipuhekuplan sijaan kommentteja pääsee kirjoittamaan joko klikkaamalla postauksen otsikkoa, vastaa tai X vastaus -kohtaa postauksen ylä- tai alapuolella. Itseäni ainakin piristi kummasti tällaiset pienet, mutta kuitenkin varovaiset muutokset! Huomasitteko eron? Mitään kovin radikaaleja muutoksia en haluakaan lähteä tekemään, sillä lukijaystävällisempää on säilyttää ulkoasu tuttuna ja turvallisena.

Tälle päivää ei meillä olekaan tiedossa mitään ihmeellistä. Kokkailua, ehkä jotain jouluaskareluja, salillekin on tarkoitus ehtiä. Ja illalla ehkä tunnelmoidaan joulufiilistä hakien, glögin ja kynttilöiden kera! //Nautinnollista ja toivottavasti kiireetöntä lauantaita kaikille!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi Oliver, mainio katti! Kuvat eläimistä ovat niin valloittavia, laita lisää vaan!
  Musta ois ihanaa omistaa lemmikki, mutta allergian ja toisinaan kovin liikkuvaisen elämäni vuoksi en pysty hankkimaan. Olen enemmän koiraihminen, mutta kissa sopisi itsenäiseltä luonteeltaan paljon paremmin minun seuralaiseksi. Mutta se allergia… 🙁

 2. 2

  Liinu sanoo

  Oliverin väritys on kyllä niin yks yhteen meidän Purkan kanssa. Valkoinen nuoriherra mustaraidallisella hännällä ja satunnaisilla täplillä ja korvien vieressä olevalla naamiolla. Meidän toinen kissa on ruskearaidallinen ja samannäköisiä näkyy usein. Purkka on tavannu olla vähän uniikimpi tapaus, mutta nyt näittäis olevan väritys melkein yks yhteen 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Tuo väritys on kyllä kovin harvinainen, en ole toiseen samannäköiseen törmännyt minäkään. Edellinen kissamme Ruffe oli myös aika harvinainen väritykseltää. 🙂

 3. 3

  sanoo

  Ihana kisu! <3 Ilman muuta useammin vaan näitäkin postauksia! 🙂

  Tuo on meilläkin niin tuttua että sohvalla loikoilee, yksi ja yleensä 2 kissaa, siihen nyt sitten pitäisi itsekin mahtua! 😀

  Mukavaa lauantaita! <3

  • 3.1

   sanoo

   Täytyypä koittaa kuvata usemmin Oliveria blogiinkin! 🙂 Kiva kuulla, että ne kiinnostaa! ♥ Voin vain kuvitella, kuinka kaksi kisua valtaavat sohvan, kun yksikin vie paaaaljon tilaa. 😀

 4. 4

  sanoo

  Ihana kissa herra 🙂
  Meillä lapsilla kauhea koira kuume… Onneksi voidaan lainata mamman koiraa -niin voidaan kokeilla ensiksi koira elämää laina koiralla 🙂
  Mukavaa lauantaita <3

 5. 5

  sanoo

  Tuo kategoriavalikko on tarpeellinen. Helpottaa kovasti silloin kun muistaa että juuri sinun blogissa oli joskus jostain tietystä aiheesta postaus :).

  Bella-blogit on vissiin vähän muutenkin tehnyt jotain muutoksia, kaikki eivät mairittele. Olen ihan tympääntynyt, kun yhtäkkiä hallintapaneelissa näkyy kaikkien bella-bloggaajien postaukset, vaikka olen lukijana vain sinun blogissasi.
  Esmeraldankin kohdalla lukee: ”Essi / Esmeralda´s blogissa BELLA-BLOGIT – 1 päivä sitten” ja tuo bella-blogit on linkkinä.. Tarkistin vielä, niin syöte on itselläni oikein ja sen pitäisi ohjata suoraan tänne blogiisi.

  • 5.1

   sanoo

   Juu, minäkin arvelen että kategoriavalikko helpottaa selailua. 🙂 Hakukenttäkin on hyvä ominaisuus, jos mustaa jonkun aiheen suurinpiirtein.

   Tarkoitatko hallintapaneelilla bloggeria vai jotain muuta palvelua? Täytyypä kysäistä Bella-blogien helpdeskiltä, mistä tuollainen voisi johtua, sillä ei tietenkään pitäisi syötteen perusteella tulla muita kuin minun postaukset. Selvitellään asiaa!

   • 5.1.1

    Eveliina sanoo

    Joo, bloggeria juuri. Luulisin että muillakin, jotka lukee sitä kautta, on sama ongelma. Onhan näitä probleemeja ollut kyllä ihan bloggerin omasta takaakin, että mistä lie johtuu..

 6. 6

  sanoo

  Ihana Oliver! Eläimet osaavat ottaa tilansa aika hyvin ja olla sitä mieltä, että kodin mukavimmat paikat on laitettu ihan heidän ilokseen!

  • 6.1

   sanoo

   Todellakin! Edellinen kissamme Ruffe oli sitä mieltä että Ikean rottinkituoli lampaantaljan kanssa ostettiin hänen henkilökohtaiseksi valtaistuimeksi ja mökötti aina kun joku muu erehtyi istumaan tuoliin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *