Muutos suunnitelmiin

valaisin ruokailutila

Vasta viikko-pari sitten kirjoitin ruokailutilan valaisinpohdintoja, kun mietin rottinkista varjostinta ruokapöydän ylle, mutta päädyin valaisimen suhteen yllättäen aivan erilaiseen vaihtoehtoon. Itse asiassa kävin viime Ikean reissulla tsekkaamassa sen Sinnerlig -malliston rottinkivalaisimen, mutta se tuntui aivan liian suurelta meille ja päädyin miettimään muita vaihtoehtoja. Tänään sitten poimin täysin ex tempore tällaisen kuparitimantin Kodin1:stä ja kotona sitä kattoon mallaillessa ihastuin valaisimeen täysin. Kotona oltiin samaa mieltä kanssani siitä, että valaisin on huippu ja sopii tuohon paikalleen mainiosti. Metallisena ja geometrisena valaisin tuo sopivasti särmää lähes kokovalkoiseen tilaan.

Ruokapöydän suhteen ajatukset on jo hiukan selkeytyneet, sillä betonitason valmistumisen myötä tajusin, että massiivinen taso kaipaa kaverikseen jykevää pöytää, joten unohdin haihattelut uudesta pöydästä. Nyt on enää päätettävä, tuleeko pöytä olemaan valkoinen vai musta. Tällä hetkellä valkoinen johtaa! Kun Sinnerlig -mallistosta ei valaisinta meillä kotiutunut, eikä kalusteillekaan ollut tarvetta, löysin sentään jotain pientä paljon odotetusta Ilse Crawfordin suunnittelemasta mallistosta kun ostin tuon mustan keraamisen ruukun tulilatvalle.

kuparivalaisin

Aika kiva ja tunnelmallinen valokin tässä valaisimessa on. Tuo himmeä, suuri hehkulamppu sopii hyvin varjostimeen ja siinä on sopivan pehmeä valo.

Viikonloppu tuli ensimmäisen työviikon jälkeen mukavan nopeasti. Tänään onkin ollut perinteiseen perjantain tapaan varsin uupunut olo… ehkä siihen vaikutti mm. se, että käytiin tyttöjen kanssa tekemässä useamman tunnin ostosreissu ja lopulta päädyttiin siivoamaan lähes koko talo. Viikonlopulle on ohjelmassa paljon futista sekä ystäväperhe, jotka tulee eka kertaa katsomaan tätä meidän mökkiä. //Mukavaa viikonloppua ja iloista mieltä!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *