>Mustavalkoista

>

 Mustavalkoisuus viehättää selkeydellään.
Mustavalkoinen pallovahakangas Lialotta Ikeasta pääsi keittiön arkiliinaksi. Sopivan iloinen ja leikittelevä. Keittiö kaipasikin hiukan mustaa kontrastiksi.
Löysin kierrätyskeskuksesta täydennystä meidän vajaaseen lautaskokoelmaan. Kultareunaisia lautasia ostin jo alkutalvesta, samasta paikasta löysin nyt nämä kokonaan valkoiset. Sopivat kivasti yhteen. Eivät ole liian koristeellisia, mutta vähän hienostelevia kuitenkin.
Samalla reissulla poimin kynttilänjalan mukaani. Käy kivasti kokonaisuuteen.

Kaukana on selkeän mustavalkoinen koti, löytyy hempeitä väriläikkiä ja luonnonsävyjä. Keittiöön kuitenkin mustavalkoisuus tuo tarvittavaa särmää. Ehkä pikkihiljaa ripottelen mustavalkoisuutta olohuoneeseenkin.
 Olen edelleen ostanut hyasintteja kun olen sattunut niitä löytämään. Eivät tunnu enää lainkaan jouluisille kun kevättalvea mennään ja joulu on muuten riisuttu pois.

 Löysin lokeroidun pahvilaatikon, nappasin sen matkaan joulukuusenkoristeille. Helpompi pakata lokeroihin kuin suojata yksitellen. Nyt on joulu odottamassa ensi vuotta ja uutta jouluhullun innostusta!
Leppoisaa loppiaisiltaa!

Kommentit
 1. 1

  selma sanoo

  >Mistä tuollaista ihanaa ihanaa pallokangasta olet löytänyt? Minäkin olen löytänyt mustan sisustukseen muiden värien rinnalle. Ihana kynttilän jalka myös! Harkitsen juuri jos saisin himoitsemani tolix-tuolin, että musta, valkoinen vai lakattu? Kauniita kuvia, kuten aina:)

 2. 2

  Marielisa sanoo

  >Kivalta näyttää! Hassua, mutta itse aloittelin samanmoisesta aiheesta postausta eilen – ja nimenomaan mustavalkoisuudesta keittiössä 😉 vielä on teksti vähän vaiheessa, joten en saanut julkaistua sitä kylläkään, vielä…Suloiset löydöt olet tehnyt!

 3. 3

  Esmeralda sanoo

  >selma, voi että unohdin, piti mainita ikea. Kävin lisäämässä postaukseen linkin ikean tuotesivulle.Musta tolix olisi upea! Kiitos!Marielisa, Kiitos! Odottelenpa, jos saat julkaistua postauksen, tulen mielenkiinnolla kurkistelemaan. 🙂

 4. 4

  Lovviisa sanoo

  >Heipsistä! Eiköstä ookki mukavaa kun nykyisin saa niin somia vahakankaita…:)

 5. 5

  Sally sanoo

  >Aivan ihana vahakangas! Rohkea!Täällä tunnustautuu kanssa yksi, jonka kotona puhaltaa musta/valkoiset tuulet!

 6. 6

  Anne sanoo

  >Mahtavaa, että kierrätyksestä löytyy tuollaisia aarteita. Olen jokusen kerran käynyt kierrätyskeskuksissa, enkä onnistunut löytämään mitään. Ehkä niissä pitäisi päästä käymään riittävän usein, jotta (varsinkin huonekalu) löytöjä voisi tehdä. Tai sitten se vaatii kirppis-kierrätys ammattilaisen vainun, jotta noita löytöjä tulee?!Musta-valkoisuus on sisustuksessa kaunista, tosin itse kaipaan myös joitakin väripilkahduksia.

 7. 7

  Johanna sanoo

  >Kaunis tuo pallokangas liina. Mustavalkoisuus on kyllä kaunista pieninä värinpilkahduksilla varusteltuna kuten hyasintit 🙂 Mukavaa loppiaista.

 8. 8

  bean emäntä - bea's sanoo

  >Hyvät löydöt! Kierrätyskeskus on mun lemppari, harvoin tulee tyhjin käsin kotiin! Meillä sama pähkäily portaiden suhteen, kun sulla tuossa muutama postaus sitten. Kerro joskus mihin päädyt!

 9. 10

  Esmeralda sanoo

  >Lovviisa, Minusta taas tuntuu että on niin vaikea löytää kauniita vahakankaita. Kernejä olen muutamia kivoja nähnyt, mutta tuollaista rehellistä vahakangasta pikkulasten vuoksi tarvitaan. Nyt onneksi rohkaistuin ostamaan tämän, ennen joulua jo haaveilin siitä. Pelkäsin alkuun, että on liian tumma, mutta pelko osoittautui turhaksi! :)Kiva kun jaksat kommentoida niin usein, se ilahduttaa!Sally, Kiitos! Minulta vaatikin rohkeutta hankkia se. :)Anne, naapurikaupungin kierrätyskeskuksessa teen yleensä hyvin löytöjä kun on kaksi kerrosta täynnä tavaraa ja tavara kiertää nopeasti. Huonekalut ovat usein niin kalliita, että harvemmin tulee mitään ostettua. Pienempää tavaraa, kuten astioita löytyy usein edullisesti, nuo lautasetkin sain 30 senttiä/kpl. :)Minäkin tarvitsen aina joitakin pieniä väripilkahduksia, useimmiten ne ovat kukkia. ♥Johanna, Kiitos! Sama homma täällä. :)bean emäntä, Minäpä ilmoittelen sitten kun on päätös tehty. Tänään taas on tuntunut ettei maalata, mutta huomenna varmaankin olen taas eri mieltä. Selvästi täytyy vielä odottaa!

 10. 11

  Joana sanoo

  >Tuolla Ruotsin puolella blogeissa mustavalkoisuus tuntuu myös olevan kovasti IN! Minun ensimmäiset omat lautaset olivat mustat, pitäisiköhän kaivella vintiltä esille?Mukavaa loppiaisiltaa sinullekin!

 11. 13

  Hulda sanoo

  >GREAT! I love the way you make your posts. They all looks so full of pretty surprises. Lovely candlesticks and dishes.

 12. 14

  Sisko sanoo

  >pirteä liina tosiaan…Kivasti olet pakannut joulukoristeet. Laatikoista ne on helppo ottaa uudelleen käyttöön ja eivät rikkoudu ja kolhiinnu.

 13. 15

  Esmeralda sanoo

  >Joana, Minäkin olen huomannut, että moni muukin on innostunut mustavalkoisuudesta, niin täällä Suomessa kuin muuallakin. :)Minttunen, Kiitos!Hulda, Thanks for your visitig!Sisko, Eikö olekin kivasti tallessa! Voi turvallisin mielin laittaa varastoon suloisimmatkin koristukset!

 14. 16

  Eve sanoo

  >Mustavalkoisuus on niin mun juttu! 😀 Tuo liina näyttää hyvältä, olenkin parin ystäväni keittiössä sitä ihastellut ja on tarkoitus ostaa sitä lastenhuoneen pikkupöytään askartelujen varalle suojaamaan. Kun vain muistais. Ikeaan oliskin tarkoitus suunnata lauantaina!

 15. 17

  Miia - Miian unelmia sanoo

  >Kaunista mustavalkoisuutta! Kiva löytö tuo pahvilaatikko, itsekin kaipailen moista. Kätevä, ja mielestäni myös kaunis :)!

 16. 18

  Päivi sanoo

  >Ihana tuo palloliina! Mä tykkään myös kovasti mustan ja valkoisen liitosta. Mustaa tuo hiukan särmää muuten vaalealle, asettaa ikäänkuin raamit. Tosi kauniita kuvia!-Päivi-

 17. 19

  Esmeralda sanoo

  >Eve, ai teilläkin on mustavalkoista! Kiva! 🙂 Mäkin niin tykkään tuosta liinasta. Hauskaa ikeareissua!Miia, Kiitos! Minustakin laatikko on aivan suloinen lokeroineen. Päivi, Kiitos! Kyllähän vaaleakin koti tarvitsee jotakin kontrastia, musta sopii siihen hyvin, nimenomaan särmää tuomaan. 🙂

 18. 20

  Ainosofia sanoo

  >Näyttää tosi kivalta tuo musta-valkoinen teillä.Ja hyasintit – niitä olen yrittänyt metsästää itsekkin – tuoksunkin vuoksi.Vaan eipä tahdo löytyä enää…Kivaa viikonloppua!

 19. 21

  allidaalia sanoo

  >Laitoin meidän portaiden maalaus urakasta jutun blogiini. Käyhän kurkkaamassa.Tykkään kans kovasti musta-valkoisen yhdistelmästä. Kynttilänjalka on hauska.Joulu lakastiin pois ja uusia sisustus juttuja suunnitellaan.Leppoisaa Viikonloppua <3

 20. 22

  Esmeralda sanoo

  >Ainosofia, Kiitos!Eikö ole harmi, että hyasintteja myydään niin lyhyen aikaa!?allidaalia, Kiva, kiitos kun tulit vinkkaamaan! 🙂 Kävinkin heti katsomassa, tosi hyvälle näyttää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *