Mustavalkoisia kuosiuutuuksia

Mustavalkoisia kuoseja

Muistelin blogin facebookissa eilen viime vuoden tilannetta, kuinka chevron -kuosia ehdittiin tovi odottaa Suomen markkinoille ja kuinka siksak ei enää niin napannutkaan kun sitä sai niin monesta paikasta. Chevron näyttäisi pikkuhiljaa hiipuvan, mutta mustavalkoiset kuosit ei suinkaan! Nyt mustavalkoista saa montaa sorttia, ainakin jos Annon ja Housen mallistoja on uskominen. Löytyy kaakelit ja vinoraidat, salmiakit ja plussat! Prismoissa ja Sokoksissa myytävä House Pick’n Mix mallisto on aika kiva markettireissujen piriste. Vielä en ole mitään ostoskärryyni poiminut, mutta jos tekstiilien tarve yllättää, jokusen voisin kotiuttaakin!

Annon mattojen kuosit on kivoja, mutta näiden kaikkien materiaali on keinokuitubuklee. Buklee sanana jo aiheuttaa vilunväristyksiä, mutta kyllähän bukleelle paikkansa on. Eteisen mattona toimisi varmasti ja lastenhuoneeseenkaan ei hullumpi vaihtoehto ole! Itse asiassa näistä kuoseista esikoisen huoneeseen voisi sopia useampikin. Taidan kokeilla yhtä äidin lupaamaa mustaa mattoa pojan huoneeseen ensin ja jos se ei iske, aletaan sovittelemaan näitä mustavalkoisia.

1 House Pick’n Mix Mukit | 2 House Pick’n Mix Tyynynpäällinen 50x50cm | 3 House Pick’n Mix Pussilakanasetti | 4  Anno Plussa | 5 Anno Hexagon | 6 Anno Jive | 7 Anno Kaakeli
Kuvat: Prisma ja Kodin1

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Itse bongasin juurikin näitä tuotteita Prismassa asioidessani. Matkaani päätyi 4kpl vinoraitakuppeja ja hintakaan ei kirpaissut :). IHana blogi sinulla! Tervetuloa vastavierailulle! 🙂

 2. 2

  sanoo

  Ihan kyllä olin myyty näistä 🙂 Jotain Housen juttuja nappasin jo mukaani kauppareissulta ja ihania ovat!

 3. 5

  sanoo

  Tuota Annon Plussa-mattoa ihailin jossakin kuvassa aiemmin ja suunnittelin sitä jo työtilaamme. En löytänyt mistään maton tietoja, luulin olevan villamatto. Harmillinen juttu, sillä tuo buklee ei kyllä ajatuksena minuakaan kamalasti houkuttele.
  Kakkoskuvan tyynynpäällinen näyttää kyllä aika ihanalle, tosin meilläkin kyllä sellainen tilanne ettei uusia päällisiä kyllä tarvittaisi;)

 4. 6

  sanoo

  Bongasin nuo prisman jutut Yhteishyvästä ja kunhan pääsen tästä taudista, lähden sinne ostoksille 🙂

 5. 7

  sanoo

  Mulla on valtava dilemma, kun suunnittelen pikkuveljen uutta kämppää, mustavalkoista tietenkin, enkä oikein tiedä miten eriliaisia kuoseja uskaltaa laittaa samaan tilaan :D. Asiaa ei helpota että nyt näitä kaikkia saa tosiaan ihan ruokakauppareissulla.

 6. 8

  sanoo

  Ai Prismastakin löytyy… täytyypä pitää silmät auki ensi kerralla…
  Nyt on kyllä todella paljon kaikkia ihania kuoseja liikkeellä. Torstaina olisi tarkoitus lähteä pienelle kierrokselle.

 7. 9

  Johkis sanoo

  Voihan buklee! Annolla varsinkin oli kaupassa niin kauniita kuoseja kaukaa katsottuna, mutta hymy hyytyi kun lähempänä tajusi sen bukleeksi. Eteiseen ehkä just ja just voisi mennä… or not 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *