Mustaksi maalattu kirppisostos – Hitti vai huti?

rottinkipöytä3

Viikonloppuna vihjaisinkin, että tein yhden kirppisostoksen, joka vaati ylleen maalikerrosta. Bongasin nettikirppikseltä rottinkisen lasikantisen pöydän, jonka rottingin sävy ei kerrassaan sopinut meidän alakerran lattiaan ja maalasin pöydän mattamustaksi. Ihastuin pöytään aivan tosissaan, mutta ongelmana on nyt tilan puute. Niin, tai tavaran paljous on toinen vaihtoehto! Rottinkipöytä olisi kiva pari Ikean mustalle Storsele nojatuolille, mutta vierekkäin niitä ei tällä hetkellä olohuoneessa nähdä, tällä järjestyksellä ainakaan.

Pöydän ostin kasvava viherkasvikokoelmani mielessä, sillä olisi mukava kasata kasveja yhteen eikä ripotella niitä ympäriinsä. Nyt nostin pöydän tuohon portaikkoseinustalle, tv-tason viereen, mutta hiukan täyteen ahdettu vaikutelma tästä syntyi. Sinänsä tuo portaikon reuna on viherkasveille kyllä kiva paikka, mutta hiukan ahdasta seinustalla alkaa olla. Tykkäisin kovasti avarammasta vaikutelmasta olohuoneessamme, mutta kuitenkin samalla olen niin kiintynyt moniin esineisiin, että en osaa niitä piiloonkaan laittaa. Viherkasvit ovat tulleet runsaampana pysyäkseen, pidän niin paljon niiden antamasta kodikkuudesta, mutta kyllähän ne entisestään hiukan tukkii avaruutta. Mutta raikkautta tuovat senkin edestä!

rottinkipöytä4

rottinkipöytä

No, mitäs raati sanoo, saako pöytä jäädä ja löytyykö sille meiltä paikka? Ylipäätään mitä tykkäät kasarihenkisestä rottinkipöydästä, hitti vai huti? Kerro ihmeessä, jos mieleen tulee jokin idea pöydän sijainniksi! Pari juttua minulla on mielessä, joita täytyy kokeilla kun vaan aikaa löytyy… Eli vielä pöytä ei saa lähtöpasseja!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  Sari sanoo

  Hitti! Hienon näköinen! Voisin itsekin ottaa samanlaisen! 🙂 Miten maalasit pöydän? Minulla on yksi kirppikseltä ostettu rottinkinen tuoli odottamassa maalausta ja olen miettinyt, miten projekti olisi helpointa toteuttaa… Kiitos vinkistä jo etukäteen! Ja mukavaa aurinkoista päivää!

  • 2.1

   sanoo

   Rottinkia on helpoin maalata spraymaalilla! Käytin mattaa mustaa ja tähän meni vajaa kaksi purkkia. Teippasin lasikannen piiloon ja hyvin ohuilla kerroksilla pöytää käännellen maalailin!

 2. 3

  sanoo

  Ehdottomasti hitti! Missä päin muuten käyt kirppiksellä? Ja minua kiinnostaa myös kuinka toteutit maalauksen?

  • 3.1

   sanoo

   Tää oli löytö paikalliselta fb-kirppikseltä. Harvemmin tulee käytyä live-kirppiksillä, mutta Espoon kierrätyskeskuksen katsastan aina välillä. 🙂
   Maalasin pöydän mattamustalla spraymaalilla, hyvin ohuilla kerroksilla!

 3. 5

  Ansku sanoo

  Hitti! Teit juuri sen mikä minun olisi pitänyt tehdä tuolin suhteen. Ostin nimittäin Ikeasta sen pienemmän mustan rottinkituolin eteiseen kun Storsele olisi ollut liian iso. Nyt kadun, etten etsinyt jonkin vaalean korkeaselkäisemmän rottinkituolin jostakin ja maalannut sen mustaksi! Menikö paljon maalia? Pöytäsi on upea ja siinä ei ole mitään kasarimaista ainakaan minun silmääni, mallikin on ihan moderni. Sille on ”pakko” löytyä paikka:)

 4. 7

  sanoo

  Hitti mustana, rottingin värisenä varmaan vähemmän hitti…

  Tavaran paljous on omakin ongelmani… Kaikki kiva ei vain mahdu.

  • 8.1

   sanoo

   Rottinki kyllä tavallaan miellyttää minuakin, mutta meidän sävyihin se ei oikein istu. 😀 Mutta ehkä just jotain pienempää voisi ollakin… Minulla olisi kaksi rottinkista ruukun seinäpidikettä, mutta en ole keksinyt niille mitään paikkaa. 🙂

 5. 14

  sanoo

  Hittihän tuo on ihan selkeästi. Kyllä ne 80-luvun jutut vaan toimii, etenkin mattamustana tuo pöytä on todella tyylikäs!

 6. 15

  Sandei sanoo

  Hitti! Muakin kiinnostaa, että miten olet tämän maalannut…? Omassa varastossa on hyvin samantapainen pöytä odottamassa joko päätymistä kaatikselle (vuodet ulkona ovat saaneet rottingin homepilkkuiseksi) tai maalia. Ajattelin ettei siitä maalaamalla tule hyvännäköinen, mutten ole raaskinut vielä poiskaan heittää. Mutta näköjään maalilla voisin tehdä sille ihmeitä!

  • 15.1

   sanoo

   Maalaaminen oli tosi helppoa, mattaspraylla maalasin ohuita kerroksia. Maalia meni vajaa kaksi pulloa! Säiden armoilla tosin spraymaalipinta ei tule varmaankaan kestämään.

 7. 16

  Alma sanoo

  Hitti!
  Minuakin kiinnostaa, että miten olet tämän maalannut, oma projekti vielä edessä 🙂

  • 16.1

   sanoo

   Maalasin pöydän mattamustalla spraylla. Teippasin lasin piiloon ja maalasin paljon ohuita kerroksia pöytää käännellen. Maalia meni vajaa kaksi pulloa. 😀 Tsemppiä projektiisi!!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *