Mustaa marmoria ja valkoisia ruusuja

Heipä hei perjantai-iltaan! Kivaa, että on jälleen viikonloppu. Meille ei täksi viikonlopuksi tarvinut hankkia perinteistä perjantaipuskaa, sillä ystävänpäiväksi saamani valkoiset ruusut on vielä suurimmaksi osaksi henkissä. En muista, milloin meillä kotona olisi viimeksi ollut ruusuja, vaikka nuohan on oikein kauniita ja erityisesti valkoisena juuri minun mieleeni. Sohvapöydällä ruusujen kaverina on viimein marmorilaatta, jota olen kaipaillut pidempään jo tuon Kubukseni alle. Kubus kun tarvitsee jotain alleen, jos ei halua rapata steariineja pöydänkannesta. Luulisin, että marmoripinnalta niiden irroittaminen käy aika helposti. Olin kyllä mielessäni ajatellut vaaleaa marmoria, mutta kun töissä lojui pari pientä naarmua saanutta laattaa, innostuin heti kokeilemaan mustaa marmoria kynttelikön alle. Aika hyvältä näyttää marmori mustanakin! Ja aivan erityisesti tämä valkoisten ruusujen ja mustan marmorin muodostama pari. Vaikka laatta on hiukan suuri kynttelikölle, ei se haittaa mitään, sillä laatan päälle mahtuu jotain muuta pientä ja sievää.

Kubus4 by Lassen

Musta marmorilaatta

Oman kodin sisustamiset on viime aikoina ollut hiukan jäissä, sen verran kivoja suunnitteluprojekteja tässä on ollut menneillään. Aikakaan ei tahdo riittää kaikkeen, mutta kunhan palaamme reissusta, täytyy laittaa parin jutun kanssa toimeksi, ettei jää pelkästään suunnitteluasteelle hommat. Pientä nikkarointia ja maalaamista ainakin täytyy saada aikaiseksi ennen kuin kelit kutsuu pihalle!

Asetelma sohvapöydälle

Musta marmori

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua teille sekä erityisesti kaikille hiihtolomalaisille supermukavaa lomaa! Meillä ei lomailla ihan vielä, sillä me aikuiset jatketaan töitä vielä ensi viikkon puoleen väliin saakka ja lähdemme vasta sitten kohti pohjoista. Reissua ja lomailua odotetaan innolla, mutta ennen sitä on vielä ties mitä tekemistä. Huomenna kuitenkin suunnataan Lahteen kokomaan jotain, mikä on meille kaikille ihan uutta. Tosi jännittävää kyllä! Kannattaa tsekkailla huomenna instaa, jos haluatte tietää, mihin me suunnataan!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 2

    Anna sanoo

    Näyttää tosi kauniilta! Musta marmori on hieno ja valkoiset ruusutkin kovin raikkaat. 🙂 mukavaa sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *