Musta pari

kubus bowl black

Minulla on pidemmän aikaa poltellut yksi lahjakortti taskussa, jolla olin päättänyt hankkia tänne uuteen kotiin jotain uutta, kaunista ja kestävää. Onnistuin uhraamaan ties kuinka kauan monta viikkoa pohtiessani, mitä uutta haluaisin tänne uuteen kotiin hankkia. Kun keittiö-ruokailutila-olohuone alkoi valmistua, päätin lopulta, että by Lassenin Kubus4 saa kaverin ja tilasin mustan Kubus Bowlin, joka tulee varmasti olemaan vähintään yhtä paljon käytössä kuin kynttelikkö on ollut. Kulho on kaunis ja ajaton käyttöesine, jolla kuitenkin käyttöarvon sijaan taitaa olla enemmänkine esteettistä arvoa. Ensimmäisenä laitoin kulhoon nipun harsokukkaa, mutta ehkä kulho kuitenkin tulee enemmän olemaan herkkujen tarjoilua varten. Olen ihan varma, että viikonloppuherkutkin maistuu paljon paremmalle tästä kulhosta. Olkoon kulho lahja uuteen kotiin, minulta minulle!

kubus by lassen black kubus by lassen

Meille tuli tässä viikolla toinenkin varsin mielenkiintoinen lähetys olohuonetta varten, johon ehdin varmasti viikonloppuna tarkemmin perehtyä. Se liittyy sohvaan ja vaaleaan väriin… Näytän sen varmasti pian teillekin!

Nyt kuitenkin ajoissa nukkumaan, sillä huomisaamuna on suuri päivä, kun saatellaan kaikki koko katras kouluun aamulla. Kaikkia jännittää, mutta se on pelkästään positiivista ja iloista jännitystä! Saa nähdä, nukutaanko lastenhuoneissa, ainakaan ekaluokkalaisen sängyssä ensi yönä!

juliste saatu deseniosta bloginäkyvyyttä vastaan.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *