Mummilassa

mummila_takka

Tervehdys talvisemmista maisemista! Ajelimme pidennetyn viikonlopun viettoon Pohjois-Suomeen ja täällähän olikin maa valkoisena kun eilen saavuimme. Ihanaa nähdä vihdoin vähän lunta! Vanhempieni luona, täällä lapsuudenkodissani on ihanan talvinen tunnelma; kynttilöitä, lyhtyjä, paperitähtiä… Otin muutamia valokuvia täältä teidänkin iloksenne. Olohuoneen takka on hiukan erinäköinen nykyään kun lapsuudessani. Äiti ja isä on maalannut kaikki tiilen väriset osat valkoiseksi ja takka on nyt ihanan raikas ja vaalea!

valkoinen takkamummila_oh1

mummila_olohuone2

Täällä on paljon ihania ja tutun näköisiä yksityiskohtia. Monia DIY-juttuja olen tehnyt äidille lahjaksi. Vanhempieni kotia katsellessa ei lienee vaikea nähdä, mistä olen rakkauden sisustamiseen perinyt. 😉 Liitutaulujoulupallot äiti oli löytänyt valmiina kaupasta.

mummila1mummila_eteinen2

Eteisen ilme täällä on kovasti muuttunut sitten viime käyntimme. Ideoin äidin kanssa yhdessä eteiseen pienen remontin, sillä eteisen punaruskeista lattialaatoista oli saatu tarpeeksi. Laatat on peitetty laastilla ja maalattu tummanharmaalla sävyllä. Nyt eteinen näyttää tosi upealle ja muuhun taloon sävyjenkin puolesta sopivalle!

Suurkiitokset teille kaikille lukuisista onnitteluistanne! On kiva vanheta näin runsaslukuisten onnentoivotusten kera. 🙂 Kyllä kolmekymppisenä olo tuntuu hyvälle!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 6

  Sanspa sanoo

  kaunis on mummola 🙂
  Täytyy kyllä kysäistä, että mimmoisella laastilla he ovat laattalattian peittäneet ?

 2. 7

  sanoo

  Onpa kaunista ja kodista! 🙂 Hei, satutko tietämään mistä tuo eteisen hurmaava raitamatto on? Kaunis! 🙂

 3. 9

  sanoo

  No nyt tiedän mistä olet visuaalisuuden perinyt. 😀
  Aivan mielettömän kaunista ja kotoisaa. Tunnelmallista ja rauhoittavaa.
  Ihanaa reissua teille ja mukavaa alkavaa viikkoa.

 4. 11

  Sisko sanoo

  Kaunista on mummolassa! Voi että, muistan kun lapsena vierailtiin teillä 🙂 paljon on varmasti muuttunut siitä, toki on aikaakin kulunut reilu 20 vuotta! Olet todella perinyt äidiltäsi rakkauden sisustamiseen. Minäkin törmäsin noihin liitutaulu joulupalloihin, en vaan muista missä… Oisko ollut jopa prisma.

  • 11.1

   sanoo

   Minäkin näin noita palloja Prismassa ja sieltä oli tainnut äitikin pallot hankkia!

   Minulle on jäänyt yksi kerta ertyisesti mieleen kun kävitte meillä kylässä. Oli satanut paljon lunta ja piirrettiin tyttöjen kesken minun huoneessa. 🙂 Taitaa mummilassa olla aika eri näköistä kuin silloin oli, lähes jokainen kohta on kokenut muutoksen. On ihanaa kun on äidin kanssa yhteinen harrastus!! 🙂

  • 12.1

   sanoo

   On meillä aika samanlainen tyyli! Ainakin se pohja. 🙂 Minä välillä innostun enemmän modernimmista jutuista mutta tähän tuttuun ja turvalliseen on hyvä aina palata. 🙂

 5. 14

  aino sanoo

  Kaunista! Olen muuten etsinyt juuri tuollaista sohvaa kuin tuo valkoinen kuvissa. Satutko tietämään mistä se on hankittu? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *