Moodboard at this time

MoodboardMitä kuuluu moodboardilleni tällä hetkellä? Aika täyttä on… Vasta printtailin lisää kortteja ja valokuvia siihen, mutta tietenkään en raskinut läheskään niin monesta jutusta luopua.  Joululta jäi pari koristetta, jotka ei niin jouluisia olekaan. Lehdistä leikattuja kuvia, tai itseasiassa mainoskuvia on omien valokuvien ja tekemieni printtien kaverina.
Tämä minun moodboardini on tehty tavalliselle korkkitaululle, jonka maalasin mattaspraymaalilla mustaksi. Toistaiseksi maalattu korkkipinta on pysynyt ihan hyvänä, vaikka sitä on pistelty nastoilla aika reippaasti.

Moodboard_KorttejaTänään tämä kortti on erityisen ajankohtainen. Viikonloput on auttamatta liian lyhyitä, varsinkin jos koko perheellä ei ole vapaata… Muiden korttien sanomassa on jotain sellaista, jota ei voi liikaa itselleen toistaa, joten niiden paikka on hyvinkin taululla jota tulee vilkaistua joka päivä.

Moodboar olohuoneessaBe Positive.Kortit esilleLove yourself firstTimanttikortti

Kommentit
 1. 1

  Rachel / Hemma i Helsingfors sanoo

  Onpa ihana ja tuo peace-koristeen ottaisin mieluusti meillekin 🙂

 2. 2

  Onni sanoo

  Näyttää hyvälle, kivoja kuvia. Tuolta kirjahyllystäkin näkyy jotain kivaa, joten olisi mukava nähdä sitä enemmänkin. 🙂

 3. 3

  sanoo

  Jälleen kerran ihan todella hyvä vinkki. Enpä olisi tullut ajatelleeksi, että tuollaisen korkkitaulunkin voisi maalata. Taas yksi käyttämätön esine taitaa saada meillä uuden elämän tämän postauksen innoittamana. KIITOS! Kuinka voitkaan saada minussa aina tällaisen inspiraatiokipoinän aikaiseksi. 😉 Todella taitavaa mielikuvituksen käyttöä! Hyvä Essi!

  • 5.1

   sanoo

   Moikka Riikka! Nappitähti on tehty paksumasta rautalangasta tehdyn tähden ympärille hyvin ohuella rautalangalla nappeja kiinnittäen. Meillä onnistui näppäräsormiselta 8-vuotiaalta ihan ok, joten kovin pienten kanssa ei kannata edes yrittää. Liimaamallakin saisi kivoja koristeita, jos olisi joku tukevampi pohja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *