Mitä se nyt värkkää?

DIY Betonikynttilänjalka
Enpä olisi uskonut tätä itsestäni, tein himmelin! Mutta niin vaan kävi. Enkä edes supertrendikästä muovipillihimmeliä vaan aivan aidon olkihimmelin. Tämä olikin yllättävän nopeaa ja helppoa, parissa illassa muiden hommien lomassa valmista. Tosin, tämä mun mallikin on aika yksinkertainen. Netistä löytyy ohjeita tuolle ”peruspalikalle”, jos ei omista Kotivinkin tämänvuotista Joululehteä. Kehittelin oman mallini yhdistelemällä erikokoisia osioita.
Himmelin kaveriksi tein simppelin kynttilänjalan maitopurkkia muottina käyttäen. Kynttilänjalasta tulikin ihanan rosoinen tunnelmaltaan. Yksinkertainen on kaunista!
Kuka arvaa millainen adventtikynttelikkö meillä on tänä vuonna? 😉 Jos se nyt ehtii kuivua sunnuntaiksi! Kuvat on harmaita ja sumeita, mutta niin on päiväkin.
Kommentit
 1. 1

  Hanna sanoo

  >Ihanan himmelin olet väkertänyt! Ja mikä ihana kynttiläteline!! olisipa itselläkin taitoja tuollaiseen.

 2. 2

  Merja K sanoo

  >Onpa kiva 🙂 Itsekin voisin kuvitella himmelin tekeväni, tosin vielä muutamia vuosia sitten en oikein voinut "sietääkään" sitä. Ikä tekee näköjään tehtävänsä ;)Iloista keskiviikkoehtoota!

 3. 4

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Hanna! Kynttilänjalkaan ei paljon taitoa vaadittu, betonia purkkiin ja kynttilä pystyyn! :DMerjaK, En minäkään aiemmin voinut sietääkään himmeleitä, mutta nyt näyttääkin hyvälle! Outoako?Ainutlaatuinen, Minä en muista, että meillä olisi koskaan ollut, mutta lapsena kylässä ihailin niitä. 🙂

 4. 5

  Elisabet sanoo

  >Onpa hieno! Himmelin teko on kyllä taitoa ja tarkkuutta vaativaa puuhaa. Kiva idea myös tuo kynttilänjalka! 🙂

 5. 7

  Esmeralda sanoo

  >Elisabet, Tämä eka himmelini oli nyt tällainen kokeiluversio, suurempaakin tarkkuutta olisi saanut sen teossa harrastaa! :DMirjami, Kiitos. Itsekkin tykkään siitä kovin!

 6. 8

  Ansku sanoo

  >Kauniin mallin olet kehitellyt. Mummoni teki isoja himmeleitä, mutta tuo pieni näyttää kivan modernilta!

 7. 9

  Meän Satu sanoo

  >Minustaki tuo himmeli on kans hieno! 🙂 ja sama juttu, en osannu arvostaa nuorempana himmeliä ja sen tekoa vaan nyt aikusena (vanahana) ossaa arvostaa kaikkea itte tehtyä 🙂 Mulla alakanu askartelu kiinnostaa pitkän tauon jäläkeen, viimeksi askarrellu ala-asteella eli todella todella pitkä tauko ollu 😀 ja todellaki vuonna pottusota viimeksi, ja nyt on ollu kiva pikkasen värkätä askartelujuttuja 🙂 Ja kynttiläjalaka on kiva kans 🙂

 8. 11

  Esmeralda sanoo

  >Ansku, Moderni ilme oli haussa ja kyllähän se onnistuikin, kun pidin himmelin yksinkertaisena!Satu, Askartelu on kyllä kivaa! Varsinkin näin joulun alla; virittää kivasti joulufiilistä. :)Selma, Eiks ookin! Kiitos!!

 9. 12

  maiju sanoo

  >Hienot luomukset – himmelit ovat tänä jouluna tehneet hienon comebackin, ihan syyhyäisi kokeilla itsekin…:)

 10. 13

  annelivia sanoo

  >Hieno betoniaskartelu – Chez Larssonin Benitalta tuttuja juttuja ja itselläkin toivelistalla tehdä ovipaino jossain vaiheessa.Himmeli, vautsi! Vanhoja, perinteisiä kädentaitoja pidät kunniassa, hyvä hyvä!

 11. 14

  Esmeralda sanoo

  >maiju, Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan himmelin tekoa, sopisi teille hyvin!annelivia, Betoniaskartelut on ollut lähiaikoina mulla vähemmällä, vaikka ovat nyt taas aika pinnalla. Pinnalla tai ei, tosi kivaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *