Mistä on blogini tehty?

Pitkän päivän jälkeen onkin aika rentouttavaa istua sohvalle, nostaa jalat pöydälle ja tarttua läppäriin. Vietin Helsingissä mukavan päivän lähes kaikkien Bellan bloggaajien ja taustavoimien kanssa. Ihania ja mukavia naisia siellä muiden blogien takana!

10 asiaa blogista

Sain joku viikko sitten Marjalta Vaaleanpunaisesta Hirsitalosta kivan haasteen kertoa oman blogin aineksista kymmenellä kuvalla. Mistä on blogini tehty? Niin… sitä pitääkin hetki miettiä! Kymmenen kuvan lisäksi kymmenen teemaa, olkaa hyvä!

Sisustus. Ehdoton ykkönen blogini sisällössä. Pääasiassahan blogini on sisustusblogi, vaikka myös muita juttuja täällä pyörittelen.

DIY. Do It Yourself. Liittyy hyvin olennaisesti myös sisustukseen. Kovin monet sisustusjutut on itse tehtyjä, osittain tai kokonaan. Näistä minulta eniten postauksia toivotaan!

Leivonta&Ruuanlaitto. Viime aikoina on tullut vähemmän leivottua, mutta keittiössä touhuaminen on ihana harrastus ja toisinaan koitan niistäkin postata.

Remontointi. Meillä on lähes aina joku remppaprojeksi kesken, ainakin suunnitteilla. Nytkin on jonossa aika monta, mutta hiukan pitää levätäkin.

Piha&Puutarha. Varsinkin keväällä puutarhakärpäsen puraisemana blogissani näkyy pihajuttuja. Tänä vuonna innoistuin myös syksyllä laittamaan pihaa osittain uusiksi, mutta kevät on se paras aika ulkona!

Lapset. Lapsukaisten touhuja ja lastenvaatteita täällä vilahtaa toisinaan.

Juhlat. Oli se joulu, juhannus tai lastenkutsut, tykkään kovasti hössätä ja järjestää kaikkia juhlia. Pienetkin juhlat keskeyttää ihanasti tavallisen, toisinaan tylsänkin arjen. Nyt ei ole pitkään aikaan järjestettykään mitään juhlia, voisikin keksiä jotain… Mitä se ois? Syyskemut? Vai odotettaisko mun koulunpäättäjäisiä?

Valokuvaus. Liittyy kyllä kaikkeen bloggaamiseen, yhtään postausta ei ole tainnut ilman kuvaa lähteä!? Bloggaamisen myötä olen oppinut rakastamaan valokuvausta ja ylipäätään oppinut valokuvauksesta paljon. Kerran kirjoitinkin sisustusvalokuvaamisesta, mutta muutenkin minulta on toivottu postauksia valokuvauksesta. Ehkä koitankin ehtiä tällaisen harrastelijavalokuvaajan näkökulmasta kirjoitella tässä lähiaikoina.

Fiilistely. Aina ei tarvitse olla edes asiaa vaan on kiva tallentaa ja jakaa joku ihana hetki tai tunnelma.

Kissa. Meidän Ruffekin on olennainen osa blogiani. Ruffe pyörii meidän kaikissa touhuissa mukana ja vilahtelee kuvissakin usein!

Haaste piti laittaa eteenpäin viiteen blogiin, mutta laitanpas tämän nyt jakoon kaikille täällä piipahtaville bloggaajille! Tätä oli aika avartava tehdä, suosittelen.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  oli niin mukava vihdoin nähdä 🙂
  oon naureskellu täällä matkan aikana itekseni kaikille niille jutuille, mm. sille aamiaispöytämiehelle 😀 😀 voi elämä!

 2. 2

  sanoo

  Tämä on kyllä kiva haaste – ehtisiköhän tuohon ryhtyä itsekin joku kerta, saa nähdä!

  Blogistani muuten löytyy lisää haasteita sinulle! 🙂

 3. 3

  Meän Satu sanoo

  Juuriki näitten sisältöjen takia tykkään sinun blogista 🙂 ja tuo ”neule”tapetti aiemmassa postauksessa on aikas kivan näkönen 🙂
  Oi, oli varmasti kiva nähä muita bloggaajia 🙂 Mukavaa loppuviikkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *