Messuille

Asuntomessuille pääsyä odotellessa olen katsellut jo kuvia messuilta, niin asuntomessujen sivuilta kuin blogeistakin. Dekon messuluettelokin on tullut selattua aika tarkkaan. Kertokaahan jo messuilla käyneet, mitä ei ainakaan kannata jättää välistä! Löytyikö jotain suosikkia!? Oliko ylipäätään käymisen arvoinen juttu?

Näissä kaikissa oli jotain kivaa. Mitään ennakkosuosikkia minulla ei kuvien perusteella vielä ole. Innolla odottelen, josko joku huikee sieltä löytyis.

Kuvat: Asuntomessut.fi

Kommentit
 1. 1

  Meri sanoo

  Kävin messuilla, kiersin jokaisen kohteen..huhhuh. Oli melkonen savotta tällai möhömahalla 😛 Kohde, josta sulla on toi toka kuva, oli kokonaan mukavasti sisutettu. Se tais olla mun ykkössuosikki, jos aatellaan sillai kokonaisuutena 🙂 Olihan siel tottakai muitaki WAU-juttuja, mutta toi oli semmonen pullantuoksusen kotosa, mutta silti tyylikäs. Toivottavasti sillon ku meet ei sada kaatamalla vettä ja salamoi..oli melkoset ruuhkat taloissa nääs 😀

  • 1.1

   sanoo

   Reipasta! Jospa mekin jaksettais kiertää kaikki kohteet. Tuota sun suosikkiasi minä olenkin katsellut sillä silmällä, että taitaa olla aika ihana! Maanantaille luvattiin vähän vesisateita, mut eipä voi mitään…

 2. 2

  sanoo

  Me kävästiin kans alkuviikosta. Vähän laiskoja kiertäjiä kyllä oltiin, kun oli moniin taloihin aikalailla jonoa, eikä jaksettu jonottaa. Aika erityylisiä taloja oli kuin mistä tykkään, mutta mielenkiintoisin oli se yksi hulppean kokoinen talo, jossa oli käytetty paljon juurikin betonia pinnoissa. Ei kokonaisuutena mun tyylinen, mutta valkoiset betoniportaat ja kokonaan betoniset suihkutilat oli aika hienot. Myös vieressä ollut jenni aholan talo oli ihan näkemisen arvoinen, omantyylinen kokonaisuutensa. Mukavia messuja!:)

  • 2.1

   sanoo

   Betonisia tai laastilla tehtyjä kylpyhuoneita mä mielenkiinnolla odotankin. Kiva päästä katsomaan erilaisia, omasta tyylistä poikkeaviakin juttuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *