Meidän perheen aakkoset

Olohuoneen somistuspostauksessa tämä uusin taulu jo vilahtikin, mutta ajattelin esitellä taulun vielä ihan omassa postauksessaan. Alun perin tein tällä idealla taulun asiakkaalleni, mutta ihastuin aakkosiin niin, että piti tehdä meillekin saman tapainen taulu. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kivalla fontilla aakkoset, josta poimin meidän perheenjäsenten nimien etukirjaimet ja piirsin niihin kehykset. Samalla tällä on tietenkin tärkeämpikin funktio, nimittäin opettaa kirjaimia meidän 5-vuotiaalle, joka ei kovin kiinnostunut ole aiheesta ollut.

TauluhyllyAakkostaulu Tässä aakkostaulussa on kehyksenä Ikean Ribba harmaana ja korkeakiiltoisena. Oli minulle ihan uusi juttu, johon päädyin kun olin menossa mustaa Ribbaa ostamaan.
Tällainen sekalainen seurakunta tauluja majailee nyt tauluhyllyllä. Tykkään kovasti tuosta TineK:n harlekiinikuvioisesta silkkipaperista kehystettynä. Tuskin tuota raskii edes paketointiin käyttää. 🙂

Taulut

Tässä samalla tulikin mieleen, että en ole pitkään aikaan jakanut mitään printtiä teille kehystettäväksi. Lienee paikallaan korjata tilanne ja laittaa joku printti jakoon.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *