Maxihameessa

maxihameessa1

Kuvittelin alkukesästä, että maxihameet olisivat tämän kesän luottovaatteita, mutta väärässä olin. Alkukesän viileinä päivinä hameille kyllä oli käyttöä, mutta hellepäivinä vilpoisestakin kankaasta tehdyt pitkät hameet hiostavat ihan eri malliin kuin lyhyemmät. Ihastuin itseasiassa tähän hameeseen mustana ensin, ja sitten oli pakko kotiuttaa tämä harmaanruskea versioksi. Aika ihanasti käykin kaikkien mustien, valkoisten ja kultaisten juttujen kanssa!

Viimeiset kesälomapäivät alkaa olla käsillä… Viikonloppu otetaan rennosti lomafiiliksellä, mutta siellä se arki on jo ihan nurkan takana. Toisaalta haikeaa, miten tämä kesä on mennyt taas niin nopeasti, mutta onhan arkeen palaaminen silti mukavaakin, tuttujen rutiinien kannalta! Tosin, arki menee jonkin verran uusiksi kuopuksen eskarin aloittamisen vuoksi, sillä nyt päiväkodille mennään jokaisena arkiaamuna. Säännöllisyys ja rytmi on kyllä tervetulleita kesän jälkeen, sillä kesän rytmittömyydestä on otettu kaikki ilo irti! Huomiselle on suunnitteilla pientä koulunaloitusjuhlaa lapsille, ainakin homemade-pizzan merkeissä!

//Iloa ja aurinkoa viikonloppuun!!

ps. Ethän missaa tänään alkanutta arvontaa, jossa jaossa shoppailurahaa yhdelle onnekkaalle!? 😉

Hame KappAhl, Toppi Esprit, Llaukku Mango, Sandaalit niin vanhat etten muista.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Minna sanoo

  Kivan värinen hame. Sulle sopi hameet tosi hyvin! Pitäisi itsekin enemmän käyttää hameita.

 2. 2

  Veera sanoo

  Ihan pakko kysyä että mistä tuon hameen olet ostanut? Aivan täydellinen!

  • 2.1

   sanoo

   No unohdin jälleen kirjoittaa sen postakseen… sen verran vähän on asuja tullut esiteltyä, että aina meinaa unohtua! KappAhlista siis on hamonen… alessa näkyi olevan vielä joitain yksittäisiä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *