Marokkolaistyyliä kevääseen

Marokkolaistyyli

Marokkolaistyyli on kovasti ollut sisustuksessa pinnalla tässä viime vuosina. Nahkaiset rahit eli pouffit, alumiiniset monimutkaisesti kuvioidut tarjottimet ja tarjotinpöydät, pitsilyhdyt ja kauniisti kuvioidut tekstiilit kuuluvat olennaisesti tähän tyyliin! Itse en omaan kotiin ole juurikaan marokkolaistyyliä tuonut, vaikka se pieninä ripauksina varmasti meidänkin sisustukseen sopisi. Marokkolaistyyli käy upeasti skandinaaviseen sisustukseen yhdistettynä ja se toimii mukavana pehmentäjänä muuten yksinkertaisessa sisustuksessa. Marokkolaisvaikutteiset laatat ovat yksi sisustushaaveistani, jonka toivon vielä joskus toteuttavani!

H&M Homen kevään uutuustuotteet ovat selvästi saaneet vaikutteita marokkotyylistä. Kauniita kuvioita sekä keväisiä ja raikkaita värejä! Kyllähän meilläkin voisi yhden kuviollisen tyynyn tai muutaman astian verran sijaa olla marokolle!

Kollaasin kuvat: H&M HOme

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Marokkolaistyyli on kyllä kaunista:)! Meille ei ole (ainakaan vielä) mitään marokkolaisjuttuja kotiutunut, mutta hyvinkin voisin jotain pientä marokkolaisuutta kotiimme hankkia (esim. nuo astiat on tosi kivoja):)

 2. 2

  sanoo

  Voi vitsit, nämä oli niin herkullisia, että oli pakko klikata itsensä tältä istumalta H&M Home -puolelle ja pistää tilaus menemään 🙂 Hih, kiitos inspiraatioista!

 3. 3

  Blondi / Checklist sanoo

  Aikamoisia herkkuja! En ole tähän asti kovin paljoa lämmennyt marokkolaiselle tyylille, mutta tämä viimeaikainen hehkutus on kyllä saavuttanut minutkin 🙂 Nämä näyttää tosi hyviltä! Ai, kun odotan kesää ja remonttia ja sitä, kun saan kaiken (melkein) laitettua uuteen uskoon!

  • 3.1

   sanoo

   Minulla on ollut vähän sama homma… Aiemmin en niin perustanut (muista kuin laatoista) mutta nyt voisin ihan hyvin kotiuttaa jotain meillekin. Mutta varsin hyvin tulen toimeen ilmankin. 😀

 4. 5

  sanoo

  Tuo ihana matto minun lattiaa jo koristaakin! Astiat ja tyynyt näyttää myös kivoilta, pitänee käydä hiplaamassa niitä kaupassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *