Makuuhuoneen talvisempi ilme

Pitkästä aikaa muutama otos makuuhuoneesta. Tulipa taas vähän harjoiteltua valokuvasta keinovalossa. Olisi varsin hyödyllinen taito seuraavia kuukausia ajatellen. Makkarissa ei mitään suuria, tai pienempiäkään muutoksia ole tapahtunut vähään aikaan. Viimeksi tänne tein tuon vaateoksan kattoon ja se onkin ollut tosi toimiva. Ripustin sängynpäädyn yläpuolelle joku vuosi sitten tekemäni höyhenkranssin, johon laitoin pienet tunnalmavalot. Kranssi taitaakin olla tämän huoneen ainoa joulukoristus. Ehkä joulunpyhiksi tännekin tulee vähän kukkia. Vaikka ulkona ei ole viitteitäkään talvesta, makuuhuoneessa on nyt hiukan winter wonderland -fiilistä.

ps. Saatoin löytää meille sohvan. Huomenna koeistumaan!

Kommentit
 1. 5

  sanoo

  Ihana tunnelma, vuode suorastaan kutsuu syliinsä. Tumma takaseinä on voimakkaan rauhallinen ja valaistus on myös kuvassa kiva.

 2. 7

  sanoo

  Aivan mielettömän ihana ja muhkea päiväpeitto;) Ja mahtava tunnelma koko huoneessa… juuri sellainen moderni ”winter wonderland”.
  Millä olet oksat värjännyt, kivat;)

  Hyvin olet onnistunut saamaan kauniita kuvia myös keinovalossa… minä se vielä harjoittelen ja harjoittelen ja saan aikaiseksi niin keltaista, että;)

  Hyvää tätä viikkoa sinulle.

  Terkuin, Frida

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos Frida! Ihana kuulla, että tykkäät. 🙂
   Maalasin oksat kalustemaalilla pensselillä. 😀 Heh!
   Kuvaamista keinovalossa helpottaa raw -kuvat. Jpg:t menee helposti kovin keltaisiksi, vaikka kuinka säätäisi valkotasapainoa. Jonkin verran saa vielä fiksata koneellakin värejä, jotta pääsee keltaisuudesta!
   Ihanaa viikonjatkoa sinullekin!

 3. 8

  Henna-Maria sanoo

  Ihania kuvia tuli myös keinovalossa! Käytitkö jalustaa?
  Mua kiinnostaa tuo höyhenkranssin tekeminen. Millainen on kranssi; rautalankaa? Miten kiinnitit höyhenet siihen? Tuli tosi kaunis ja niitähän voi tehdä eri väreillä eri teemoja varten…lastenhuoneeseen alkoi tehdä mieli nyt!

  • 8.1

   sanoo

   Kiitos Henna-Maria! Taas tuli kuvattua ilman jalustaa, pitäisi kyllä useammin ottaa jalusta käyttöön niin olisi enemmän säätövaraa asetusten kanssa.
   Höyhenkranssin tein muistaakseni niin, että tein ensin kranssin pohjan vahvasta rautalangasta. Siihen kiinnitin höyhennippuja ohuemmalla rautalangalla. Oli kyllä helppo ja nopea homma! Kandee kokeilla!!

 4. 9

  Mape sanoo

  Voi miten kauniisti tuo untuvainen kranssi sopii voimakaskuvioisen, mustan tapetin kanssa yhteen <3

 5. 11

  sanoo

  Todella kaunis makuuhuone ja ihanan talvinen. Haaveilen uudesta päiväpeitosta, joka kestäisi hyvin kissojenkin telmimiset ja josta karvat irtoaisi puistelemalla. Minulla sormet syyhyää myös laittaa kotia hiukan jouluisempaan kuntoon nyt kun alkaa olla taas aikaa. Ensin kuitenkin on siivottava kunnolla.

  • 11.1

   sanoo

   Aika pienellä somistamisella sitä talvisempaa tunnelmaa kyllä saa! Tätä täkkiä ei kovin helpolla kyllä puistella, mutta eipä tähän pahemmin kissankarvatkaan tartu. Täkki on muuten kisun lempipaikka päiväunille. Mulla on ollut vähän hidasta tämä jouluisen ilmeen luominen, tuo sää taitaa tehdä sen, ettei oikeen vielä nappaa! Mut ehkä se tästä pian lähtee… 😀

 6. 13

  Lora sanoo

  Oijoi miten ihanan muhkealta tuo peitto näyttääkään, täydellinen päikkäreille.
  Ihanalta näyttää myös tuo ruskea neule, onko syksyn hankintoja vai vanhoja aarteita? 🙂

 7. 14

  Pia Juntura sanoo

  Hei
  Tuo sängynpääty on tosi kiva. Olen etsinyt samanlaista, mutta en ole löytänyt. Tuo teidän makuuhuone oli jossain tämän syksyn sisustuslehdessä ja siinä heti silmään pisti tuo pääty. Niin, että mistä olet sen ostanut vai oletteko peräti itse rakentaneet. Sitten kyllä jää multa haaveeksi. Oikein kutsuvan jakivan näköinen makuuhuone.
  Terv. Pia J

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *