Maaliskuu

Minusta on kiva kuukauden päätteeksi koota kuluneen kuun kuvia yhteen ja katsoa, mitä täällä kotona tulikaan tehtyä, mikä on ollut pinnalla.
Maaliskuu on näköjään ollut kukkia täynnä. Aika paljon mustavalkoista ja harmaata, mutta piristyksenä myös keltaista. Mitähän kaikkea huhtikuu tuo tullessaan?
Tähän saumaan nämä vanhat kuvat sopii mainiosti, sillä meillä on täällä kunnon sekamelska. Takatalvi sai aikaan inspiksen kirjakaapin uudistamiseen. Olen tyhjentänyt ison kirjakaapin seinänvierustoille, koittanut valikoida pinon kirjoja kierrätyslaatikkoon ja laittaa varastoon jotain mikä ei ole nyt ajankohtaista. Eilen kaappi sai osittain pohjamaalin, tänään jatkuu maalaaminen. Tämän projektin aloituksen kanssa olin harvinaisen hidas, parisen vuotta meni pähkäillessä mitä tehdä sinänsä toimivalle ja hyväkuntoiselle, mutta silti aivan vääränlaiselle kaapille. Säilytystilaa meillä kuitenkin olohuoneessakin tarvitaan, joten ei kaapista voinut hankkiutua eroonkaan. Kirjoja on paljon niin lapsilla kuin aikuisillakin ja olohuone on niille ainoa mahdollinen paikka.
Saapa nähdä, mille mallille ehdin saada kaapin ennen pääsiäistä. Vai vietetäänkö meillä pääsiäistä kirjapinojen keskellä. Täytyy koittaa vähän suunnitella pääsiäisen menuakin ja leipasta jotain, saadaan nimittäin odotettu pääsiäisvieras meille! 🙂
Kommentit
 1. 1

  Liisa T. sanoo

  >Vau onpa kauniita kuvia! Mustan, harmaan ja valkoisen liitto toimii kyllä pettämättömästi, siitä ei pääse mihinkään. Kaikki värit näyttävät upeilta niiden kanssa, kuten nyt huomataan noista kuvistasi. Joskus tosin mietin (oman blogini ja kotini kanssa), että olisi ihana käyttää värejä enemmän. Jotenkaan en kuitenkaan osaa. 😀 Kiitos kauniista blogista!

 2. 2

  anne sanoo

  >Kauniita kuvia maaliskuustasi!Innolla odottaen kuvia uudistuneesta kaapistasi! :)Mukavaa pääisiäistä!Anne

 3. 3

  Heidi sanoo

  >Hei kiva että luvassa kuvia kirjakaapin uudistuksesta!! Nimittäin meillä on samanlainen probleema! kirjoja koitan karsia mutta kun samalla haalin lisää jos kohdalle osuu niin yhtälö on mahdoton sen suhteen että hyllykköä ei tarvitsisi ollenkaan. Maalisudin heiluttaminen vois olla ratkaisu. Tai sitten sellainen matalampi esim. liukuovinen senkki minne saa piiloon. Nyt on ikean perushylly; pyökinvärisenä :/

 4. 4

  Jenni sanoo

  >Kauniilta näyttää maaliskuukollaasi! 🙂 Odotan kanssa mielenkiinnolla kuvia uudistuneesta kirjakaapista. Meillä alkaa kirjakaapin tila käydä vähiin ja pitäisi alkaa pian miettiä vaihtoehtoja, toista kaappia ei meille mahdu, joten joku muu ratkaisu tarvitsisi löytää… Aurinkoista päivää!

 5. 5

  Merja K sanoo

  >Kiva kuvakollaasi 🙂 Kuvia odotelaan kaapista täälläkin. Kivaa keskiviikkoa!

 6. 6

  Ginger sanoo

  >Kauniilta näyttää maaliskuusi! 🙂 Nuo mustavalkoiset pääsiäiskoristeet ovat todella kiva idea, ihastelin niitä jo aiemmin mutta en tainnut muistaa kommentoida.

 7. 7

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Liisa! Mustan, valkoisen ja harmaan kanssa käy kyllä mikä vain ja ihanasti korostuu pienikin väriläiskä! En minäkään osaa väreillä revitellä, pienesti vaan välillä kokeilen ja aina palaan vanhaan, tuttuun ja turvalliseen! 🙂

 8. 8

  Esmeralda sanoo

  >Tänään eteni sen verran hyvin kaapin kanssa, että jospa pian ois jotain näytettävää. Kiitos samoin sinulle, mukavaa pääsiäistä!

 9. 9

  Esmeralda sanoo

  >Minullakin vähän turhan herkästi tarttuu kirjoja mukaan kirppikseltä ja alesta. Niinpä jossakin kauniissa matalassa senkissä ei olisi tarpeeksi tilaa… Vielä kun kaapissa täytyy olla tilaa maljakoille ja isoille lasiastioille, pieneen keittiöön kun eivät mahdu. Kuulostaa kovin tutulle tuo ikean perus, meillä vaan oli tummanruskeana. Jospa pian ois kuvia muutoksesta, mitä esitellä!

 10. 10

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos!Kirjat on siitä jänniä, ettei niistä oikein osaa luopua. Koitin nyt laittaa eteen päin sellaisia, joihin en ole vuosikausiin koskenutkaan, joita en usko koskaan enää lukevani. Hyvin vähän niitä kyllä oli!

 11. 12

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos! Minäkin näistä tämän vuoden pääsiäiskoristeita kovin tykkään. 😀

 12. 13

  Niina sanoo

  >Tosi kiva idea tehdö tuollainen kollaasi!:)Kaapista minäkin jään ootteleen kuvia!

 13. 14

  Ainutlaatuinen sanoo

  >Tosi hyvä idea olisi tehdä joka kuukaudesta kollaasi.Kaunis on sinun. Hyvää pääsiäistä!

 14. 15

  sanna sanoo

  >Todella kaunis kuvakollaasi. Tuo keltainen ja virheä ovat olleet täälläkin kevään värit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *