Maalaisjoulu

Country white joulu

Terveiset Kirkkonummen Oitbackasta, jonne näin juuri alkaneen marraskuun kunniaksi oli sisustettu tunnelmallinen joulumaa! Täytyy häpeäkseni tunnustaa, että vaikka Kirkkonummen maaseudulla sijaitsevaan Country Whiten kartanoputiikkiin ei ole meiltä kuin reilun vartin ajomatka, en ollut ennen tätä iltaa käynyt puodissa kertaakaan. Nyt päätin kuitenkin tarttua tilaisuuteen korjata tämä vahinko, kun sain kutsun tulla tutustumaan  kartanopuodin joulumaahan. Tarttuihan sieltä mukaan sellainen pieni jouluinen henkäys, joka tuoksui glögille ja talvisille tuoksukynttilöille ja maistui herkulliselle teelle ja erilaisille suklaille. Suosikikseni koko puodin valikoimista taisi osoittautua tuoreen espoolaisen yrityksen valmistamat Niipperin irtoteet, joista löytyi muunmuassa sellainen erikoisuus kuin mutakakku, joka oli paitsi huumaavan tuoksuista, myös herkullisen makuista!

Country White

Lähempänä joulua täytyy palata kauppaan vielä uudemman kerran, sillä joululahjaideoita puodilta kyllä löytyi, vaikka ei omaan kotiin tällä kertaa mitään tarttunutkaan mukaan. Kannattaa piipahtaa, ainakin tunnelmaa ja kaunista miljöötä ihastelemassa.

Marraskuun myötä päivät tuntuu entistä pimeämmille ja päivät kovin lyhyille! Onneksi välillä sentään on mahdollisuus tehdä töitä kotoa käsin, jolloin valokuvaaminenkin voisi onnistua. Monta sisustusjuttua odottaa kuvaajaa, sillä olisi mukava näyttää niitä blogissakin. Inspiraatiota sisustuksen viimeistelyynkin olisi, mutta katsotaan nyt, mihin kaikkeen tässä aika riittää! //Iloista marraskuun ensimmäistä viikkoa!!

ps. Tänään on julkaistu Bellan uudistunut sivusto, johon kannattaa käydä tutustumassa! Uuden, raikkaan ja tyylikkään etusivun kautta blogien selaaminen on helpompaa eri aihealueiden mukaan ja nyt sieltä on paremmin löydettävissä kiinnostavaa sisältöä.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *