Maailman paras äiti

Meidän lapsilla oli tässä yksi päivä maailman paras äiti. Kuulema.
Koululaisia oli odottamassa tuoreet korvapuustit kylmän maidon kera. Ei siihen paljon vaadita!
 Samanlaista välipalaa muistan itsekin saaneeni joskus lapsena koulusta tullessa. Olihan se herkullista. Mukavia makumuistoja!
Mukavaa viikonloppua!
Kommentit
 1. 1

  anne sanoo

  >Kyllä se niin taitaa olla että omasta mielestä pienet asiat ne jää lapsilla mieleen ja pienistä ilahtuvat kovast! Herkullisen näköisiä korvapuusteja, NAM! Anne

 2. 2

  Marja sanoo

  >Hitsit, pitääkin yllättää lapset moisella joskus… mähän en siis ole IKINÄ elämässäni leiponut pullaa :O Paitsi okei, köksäntunnilla koulussa. Siinä olisi kyllä yllätystä tytöille siis kerrakseen! :)Kivaa viikonloppua!

 3. 5

  mummo sanoo

  >Ihan vesi herahti kielelle.. Makumuistoja myös minunkin lapsuudesta. Oli se mukava leipomuspäivänä tulla koulusta kotiin.

 4. 6

  Hanna sanoo

  >Leivottiin tytöt kanssa aamulla mokkapaloja ja mietein kovasti että leivottaisko vielä pullaa ja nyt näiden kuvien myötä pitää kyllä alkaa leipomaan alko tekemään mieli niin paljon korvapuusteja slurps:) Mukavaa viikonloppua!

 5. 7

  Veera sanoo

  >No kyllä noilla kelpaakin saada maailman parhaan äitin tittelin 🙂 Meillä äiti leipoi harvemmin, mutta aina jos oli mummu kylässä niin koulusta tullessa odotti vino pino pullia ja sämpylöitä…oli ne herkkua! Hieman harmittaa kun miehellä todettiin muutamia vuosia sitten keliakia, niin meillä ei enää leivota pullaa, niistä kun ei kertakaikkiaan tunnu saavan oikeasti hyviä ilman vehnää. Ehkä sitten kun Lilla kasvaa niin leivon sille omat pullat.

 6. 8

  sari sanoo

  >Toi pullajuttu toimii myös toisin päin. Itse tunnen olevani tosihyvääiti (ja itseeni erityisen tyytyväinen), kun olen pullaa leiponut (aika harvoin…). Ehkä se tuleekin juuri lapsuudesta, meillä kotiäiti leipoi pullaa lähes joka perjantai. Siis tositosi hyvä äiti 🙂 Kivaa viikonloppua!

 7. 9

  Helinä sanoo

  >Minun maailman parhaalla äitillä on tänään syntymäpäivät!!<3 🙂 Pitääpä mennä katsomaan onko äiti leiponut korvapuusteja..

 8. 10

  Heidi sanoo

  >Oih, miten tuleekin lapsuus mieleen! Kyllä se oli aivan ihanaa luksusta, kun koulusta kotiin tullessa odotti uunituoreet pullat<3 Pitääkin tehdä niitä itsekin joku päivä lapsille yllätykseksi:)

 9. 16

  Esmeralda sanoo

  >Tuo on kyllä ihan totta! Kyllä siinä äitipisteet nousee omassakin mielessä. :p Varsinkin lasten antaman palautteen jälkeen. ♥

 10. 18

  Esmeralda sanoo

  >Minäkin ajattelin ottaa useamminkin tavaksi. 🙂 Ihanaa yllättää lapset!

 11. 21

  La Petite Princesse sanoo

  >Pullaa, sämpylää, mitä tahansa lämpimäisiä <3Niistä on parhaat äidit tehty 🙂

 12. 22

  Esmeralda sanoo

  >Kyllä! 😀 Mutta ei se leipominen totta puhuen taida olla hyvän äitiyden mitta. 🙂

 13. 25

  Lottas-lantliv sanoo

  >Hejppa! Vitsi olen nauranut vielä tänään,aika jännä että inventaario voi lla noin hauskaa: )Näytä kuvia sitten mitä olet tehnyt risujen kanssa, olis kiva nähdä. Haleja

 14. 26

  Niina sanoo

  >voi kyllä,se oli niin herkullista!! <3 Ja niin ihanaa kun oli äiti kotona oottamassa välipala valmiina!:)

 15. 27

  KoivukujanRiikka sanoo

  >Ihanaa kun lapsilla on maailman paras äiti ja ihanaa olla maailman paras äiti 🙂 aina silloin tällöin on myös se maailman idiootein ihminen 😉 Kiva uusi blogilöytö !

 16. 29

  Esmeralda sanoo

  >Harvinaisen hauska ja väsynyt työpäivä oli! 😀 Mä kehittelen risuista tänään jotain.

 17. 30

  Esmeralda sanoo

  >Kyllähän nämä paras äiti -kommentit hyvittää kun toisinaan on maailman ääliöin, joka ei ymmärrä mitään. 🙂 Tervetuloa lukijaksi, kiva kun löysit tänne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *