Lupaus

lupaus keväästä

Tulimme eilen illalla myöhään kotiin pidennetyn viikonlopun reissultamme ja tänä aamuna huomasin lupauksen keväästä. Illan hämärissä en sitä huomannut, mutta aamulla tajusin, että viime viikolla maljakkoon nostamani syreenin oksa oli avannut kauniit vaaleanvihreät lehdet poissa ollessamme. Kevättä lupaili myös aamuaurinko, joka värjäsi maailman punertavaksi. Tien päällä ihmettelimme, kuinka valoisa aika kestää jo puoli kuuteen saakka. Enää ei ole pitkästi siihen, kun aurinko paistaa iltaan saakka. Onhan tätä odotettukin, mutta nyt tuntuu että talven selkä on taittunut ja mennään kovaa kyytiä kevättä kohti.

Olen tämän viikon vähän kuin puoliksi talvilomalla, joten nyt pitäisi olla aikaa paremmin kaikelle, mitä ei arkena ehdi. Kunnianhimoisesti suunnittelin jotain varastojen raivausta… saapa nähdä, kuinka käy. Ainakin koitan panostaa blogiin! Muutama suunnitteluprojekti on myös kesken ja niiden kimpussa taitaa mennä tämä ilta ainakin. Mahtavaa päästä ideoimaan asiakkaideni koteja, sillä jotenkin suunnitteluvire käy nyt kuumana kun oma tuleva kotikin kummittelee mielessä tai haaveissa. Saapahan purkaa enimpiä höyryjä uusia ideoita asiakkailleni ehdotellessa! Josta tulikin mieleeni, että nyt on hyvä aika ottaa yhteyttä, jos tarvitset suunnitteluapua kevään sisustusprojekteihin, sillä kalenterissa on vielä tilaa!

IMG_3257

Ihan mahtavia energiansäästöideoita on löytynyt energiansäästösuunnitelma -postaukseen, kiitos niistä! Olia -arvontaankin ehtii hienosti vielä osallistua… Tällä erää ei muuta kuin illanjatkot tiistaihin!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    Tuija sanoo

    Täytyykin ottaa sireenin oksia maljakkoon. Kaunis kuva! Kevättä kohti! Tuija

  2. 3

    elinah sanoo

    Tuo unelmien kylppäri -postaus oli aivan ihana ja inspiroiva. Näitä lisää! Esim. unelmien keittiö, kodin pinnat, sauna, piha jne. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *