Lupaus keväästä

IMG_5240Vihdoin ihan pieniä merkkejä keväästä. Pari päivää sitten yrttilaatikkoni oli täysin lumen peitossa, mutta nyt sitruunatimjamit kurottelee jo kohti valoa ja lämpöä. Saunarakennuksen seinustalla krookukset on ihan juuri kukassa. Pienin askelin kohti kevättä… Lunta on kuitenkin vielä aivan liikaa. Malttamaton ei meinaa malttaa odottaa, että pääsee pihan kimppuun. //Mites teillä muilla, joko on merkkejä keväästä havaittavissa?

IMG_5245 kevät

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Krookuksia on tulit esiin enemmänkin ja narsissitkin kasvattelevat varsiaan. Hanget kutistuvat, vaikka niitä vielä onkin ihan liikaa.

  Ihanat timjamit, niistähän voi jo napsia ruokaa maustamaan!

  • 1.1

   sanoo

   Narsissin varsia oli myös havaittavissa täällä meillä. 🙂 Epätoivoisen hidasta tuo hankien hupeneminen on… plaah! Nämä pienet kevään merkit kuitenkin vähän piristää!
   Ajattelinkin huomenna tehdä parsan kaveriksi lohimedaljonkeja ja tuo sitruunatimjami sopii lohen maustamiseen aivan mainiosti!!

 2. 2

  sanoo

  Ihania pilkahduksia keväästä 🙂 Meillä on piha vielä täysin lumen peitossa, ainoastaan pihatie on lumeton..

 3. 4

  sanoo

  Ihana lupaus keväästä! 🙂 Itseä vähän harmittaa tuo valtava pölymääärä, mitä joutuu henkeensä vetämään lenkkien aikana… :/ Mutta ihanaa, että kevät tulee. Vaikka toisaalta harmittaa, että hiihtokelit meni jo. 🙂

 4. 5

  sanoo

  Kukkapenkin päällä vielä kasa lunta. Asfalttikaan ei ole vielä näkyvissä, mutta kyllä sitä kevättä odotetaan. Narsissit sentään kukkii ruukuissa.

 5. 6

  sanoo

  Meillä on lunta aivan valtavasti vielä, vaikka sijanti Helsingistä on alle 100km. En kestä enää! Tää on kyllä joka vuotista, että tullaan jäljessä:) Mukavaa viikonloppua! Sun kevätkuvat antaa toivoa!

 6. 7

  sanoo

  Suloista! <3 Meillä ei merkkejä vielä ole noin selvästi näkyvissä täällä pohjoisempana, joskin alkuja sentään näkyy jo. 🙂 Kai se kevät pian saapuu.

  Mukavaa viikonloppua!

 7. 8

  sanoo

  Tosi paljon on vielä lunta.Mutta sen verran oli auratusta kohdasta aurinko lämmittänyt että 4-vuotias pääsi kuraleikkeihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *