Lumoavan kaunis kevät

kevattahtikevattahti3

Pitkän talven, harmaan ja värittömän ajan jälkeen sitä unohtaa, miten kaunis luonto voikaan olla. Joka kevät koen samanlaisia mykistäviä elämyksiä luonnossa, ja iloitsen heräävästä elosta. Tänään mykistyin tämän kevättähtimeren kauneudesta. Sinisenään hohtava kukkien peittämä maa on suorastaan lumoava.

kevattahti2
kevattahti4

Ajoin autolla ensin ohi ja kaiken kiireen keskellä oli pakko pysähtyä hetkeksi ihastelemaan näkymää. Toisen kerran samalle suunnalle ajellessani otin kameran mukaani ja käveleskelin hetken kukkien keskellä. Koko ilta sai ihan uuden vireen, enää ei ottanutkaan päähän toimia yksityisenä taksina, viemässä, tuomassa edestakaisin ajellen… Onneksi osuin paikalle! Tämä paikka sijaitsee aivan lähellä meidän tulevaa kotia, jotenkin voisin kuvitella, että täällä kukkii myös myöhemmin keväällä tai kesällä. Saapa nähdä!

kevattahdetNyt kannattaa pitää ulkona kulkiessa silmät avoinna, sillä kevään ihmeitä alkaa paljastua yllättävistäkin paikoista. //Iloa alkaneeseen viikkoon

Kommentit
 1. 1

  Mia sanoo

  Juuri tuota samaa kukkamerta saan ihailla joka päivä töissä nyt kevään ajan, aika luksusta 🙂

 2. 2

  sanoo

  Ihanat kuvat!!! <3 Ja tuo on niin totta että kevään yllätyksiä voi löytää ihmeellisistä paikoista. Töissä viime viikolla lenkkeiltiin ja keskellä synkintä metsäpolkua avautu kaunis pieni mäenrinne täynnä sinikaunokaisia (sinivuokkoja?) Jotenkin niin pysäyttävää ja ihanaa. Kevät on kyllä niin parhautta <3 Ihanaa viikkoa! 🙂

 3. 3

  sanoo

  Kauniita, herkkiä, hentoisia kuvia. Kyllä kevät on kaunis ja kokoajan lisää iloisia yllätyksiä tarjoava aika vuodesta. Aurinkoista kevättä sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *