Loppukesän hämärtyviin iltoihin

Betonikippo

Heipä Hei, arvon lukijat! Huomasin tuossa kesällä, että en ole pitkään aikaan arponut mitään kivaa teidän kesken ja päätin, että tilanteelle on tehtävä jotain. Koska DIY-jutut on lähellä sydäntäni, halusin tehdä arvontapalkinnon ihan itse ja askartelin pienen satsin betonikippoja kynttilöitä varten. Näiden tekeminen on älyttömän kivaa, mutta omat lipastot ja kynttiläasetelmat on betonipurnukoita jo täynnä, joten omaan käyttöön näitä ei viitsisi enempää tehdä. Toivottavasti näistä on jollekin teistä iloa!

betoniset kynttilanjalatBetoni DIY

Betoni tuikkukuppi
Muutama näistä on pitkälle kynttilälle tarkoitettuja kynttilänjalkoja, muutama tuikulle sopivia kippoja. Oma suosikkini on tuo pyöreäpohjainen kynttilänjalka! Kynttilänjalkoihin sopii hyvin sellainen pyöristetty antiikkikynttilä, mutta kruununkynttilänkin saa pienellä väkivallalla pysymään pystyssä. Kuvausrekvisiittana on uintireissulla löytämäni ajopuunkappale ja pyöreitä rantakiviä. Puu ja kivet on molemmat ihanan luonnollisia ja rouheita kavereita betonikupeille. Rekvisiitta ja itse kynttilät ei nyt kuulu kauppaan, vaan voittajat poimikoon omat kivet tai muut koristukset! 😉

DIY Betoni

Kuppeja riittää arvottavaksi, joten arvon kaksi voittajaa, joista ensimmäinen saa valita viisi mieleistänsä betonikynttilänjalkaa ja toinen sen jälkeen kolme. Ja voisinpa kuvitella, että onnetar sujauttaa betonien kaveriksi jotain muutakin pakettiin…
Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin alle. Keksithän osallistuessasi nimimerkin ja jätät sähköpostiosoitteen sille varattuun kenttään. Sähköpostiosoitteita käytän vain voittajien tavoittamiseen eikä ilman osoitetta voi osallistua.

Mikäli haluat parantaa voittomahdollisuuttasi, saat lisäarvan, jos tykkäät Esmeralda’s Facebook -sivusta. Ilmoita kommentissa, jos osallistut kahdella arvalla!

Osallistumisaikaa on 7.8.2013 saakka. Ilmoitan arvonnan päätyttyä suoraan voittajille!

Arpaonnea!

ps. Jos haluat onnetarta odotellessasi kokeilla betoniaskartelua itse, täältä löytyy vinkkejäni!

Betoniarvonta

 

betonikynttilanjalka

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *